U12: Pester vikend z obilo zmagami za mlade teniške igralce in igralke

Zaključen je round robin za teniške igralke in igralce do 12. leta starosti, ki je ta vikend potekal na TA Cokan v Preboldu, TK As Litija in na Benč Športu v Ljubljani. 

Na TA Cokan je tekmovalo 16 dečkov v 4 skupinah. Maj Kelc Bergant (BR-MB) je dosegel 3 zmage v 1. skupini, to je uspelo tudi Maxu Kretu (MAXLJ) v skupini 2. Največ zmag je zabeležil Teo Jovanović (TK-CC) v skupini 3, v skupini 4 pa je 3 zmage dosegel Tim Smej (ŽTKMB). Deklice so tekmovale v 3 skupinah, največ zmag je v prvi skupini dosegla Zala Šmarčan (BR-MB), po dve zmagi pa sta vsaka v svoji skupini zabeležili Naja Arsić (LUKAKP) in Elena Ivanov (BR-MB).

V Litiji na igriščih TK As se je pomerilo 8 deklic, v dveh skupinah. Najbolje sta se izkazali Tita Eva Lunder (RAFA) in Zara Čamdžić (TOPTE). Dečki so tekmovali v 4 skupinah, največ zmag je zabeležil Jaka Anžlin (DOMŽA), ki je zabeležil tri zmage v skupini 1. V skupini 2 in 3 sta največ zmag zabeležila Črt Šašek (OTOČE) in Lan Stanojević (OTOČE). V zadnji skupini pa se je najboljše odrezal igralec domačega kluba, Val Šketako (ASLIT).

Na igriščih TK Benč Šport v Ljubljani je tekmovalo največ igralcev in igralk. Pri dečkih je na igrišče stopilo kar 41 mladih igralcev, ki so v 11 skupinah tekmovali med seboj. Največ zmag so zabeležili Lovro Marinčič (OL-LJ), Anže Pušlar (OL-LJ), Val Strnad (MAJA), Luka Boh (MAXLJ), Leon Đaković (TR-KR), Lukas Popovič (TK-CC), Alexander Šimonka (TK-CC), Črt Košak (PVALD), Flego Matias (LUKAKP), Vito Čižmek (TC-LJ), Benjamin Satler (MAJA). Pri deklicah je največ pokazala Tia Kazić (TC-LJ) z dvema zmagama, s tremi pa Mia Fesel Kamenik (MAJA). Prav tako s tremi zmagami znotraj svoje skupine Ema Maksim Milošič (TK-AB) in Nina Anastasia Milošič (TK-AB) in Zala Lovšin (MAJA).

Vsi rezultati dostopni ob kliku