U12: Mladi teniški igralci nizali zmage čez vikend

Round robin do 12. leta starosti je ta vikend potekal na treh različnih lokacijah. V Ljubljani na Benč Športu, na igriščih Max Club Ljubljana in v Mariboru na TK Branik. Mladi teniški igralci in igralke so uspešno tekmovali in zabeležili odlične zmage.

Round robin do 12. leta starosti je ta vikend potekal na treh lokacijah.

Dečki so bili v Ljubljani na klubu Benč Šport razdeljeni v 5 skupin, spremljali pa smo 18 mladih teniških igralcev. V prvi skupini je bil najuspešnejši Anže Pušlar (OL-LJ), ki je dosegel 3 zmage. V drugi skupini je tri zmage zabeležil Leon Đaković (TR-KR). V tretji skupini je bil najuspešnejši Svit Tomažinčič. V predzadnji skupini pa je Vito Čižmek (TC-LJ) dosegel 2 zmagi. V zadnji skupini je prav tako dve zmagi zabeležil Ilan Murtić (MORJE).

Pri dekletih smo spremljali 15 teniških igralk, ki so tekmovale v 4 skupinah. V skupini 1 je tri zmage zabeležila Lia Kralj (TK-CC). V skupini 2 pa je bila najuspešnejša Zara Čamdžić (TOPTE). V skupini 3 je največ zmag dosegla Nikol Zrnić (LUKAKP). V zadnjih skupini je dve zmagi zabeležila Ema Maks Milošič (TK-AB).

Vsi rezultati na voljo ob kliku

Prav tako v Ljubljani, vendar na teniških igriščih Max Club Ljubljana, je v 6 skupinah tekmovalo 23 dečkov. Po tri zmage znotraj skupine so dosegloi Tosja Albreht (TK-CC) skupina 1, Val Strnad (MAJA) v skupini 2, Val Šketako  (ASLIT) v skupini 3 in Alexander Šimonka (TK-CC) v skupini 4. Po dve zmagi sta dosegla Etienne Žerovnik (CTA) v skupini 5 in Lars Cokan (CTA) v skupini 6.

8 teniških igralk je tekmovalo na igriščih Max Cluba Ljubljana, in sicer v 2 skupinah. Najuspešnejši sta bili Zala Lovšin (MAJA) in Naja Arsić (LUKAKP), ki sta dosegli po 3 zmage.

Tekmovali pa so tudi v Mariboru, na TK Branik, kjer se je pomerilo 13 igralcev. Niko Brolih iz domačega kluba je dosegel 3 zmage v skupini 1. Dve zmagi je zabeležil Jure Jurič (SL-KO). Prav tako sta po dve zmagi zabeležila Stefan Novaković (ŽTKMB) in Bor Berendijaš (ŽTKMB).

Pri deklicah se je pomerilo 9 teniških igralk. Zala Šmarčan (BR-MB), Elena Ivanov (BR-MB) in Mija Novak (ŽTKMB) so zabeležile po dve zmagi vsaka v svoji skupini.