U12: Deklice in dečki do 12. leta so nizali zmage na četrtem round robinu v tem letu

Deklice in dečki do 12. leta so nizali zmage na četrtem round robinu v tem letu. 

Round robin do 12. leta je potekal pretekli vikend.

Po uspešno izpeljanem round robinu za igralce in igralke do 14. leta, so čez vikend ponovno na igrišča stopili tekmovalci do 12. leta. To je bil že četrti round robin, ki je potekal v tem letu. Pomerili so se v Kopru, Litiji, Ljubljani, Mariboru in Novem Mestu.

Deklice so na igriščih TK Luka Koper igrale v dveh skupinah. Največ zmag sta dosegli predstavnici domačega kluba Naja Arsić (LUKAKP) in Nikol Zrnić (LUKAKP). V Litiji, na TK As Litija, so igrale v treh skupinah. Po dve zmagi v vsaki skupini so dosegle Lara Vrbetič (KOČEV), Mia Fesel Kamenik (MAJA) in Tara Abramovič (KOČEV). Na Benč športu se je pomerilo največ tekmovalk, in sicer kar 18. Tekmovale so v petih skupinah. Po tri zmage vsaka v svoji skupini so dosegle Taja Doberlet (TR-KR), Zala Lovšin (MAJA) in Zara Čamdžić (TOPTE). Po dve zmagi sta nanizali Lia Kralj (TK-CC) in Tia Kazić (TC-LJ). V Mariboru je na igrišča stopilo 7 deklic, predstavnici kluba TK Branik, Elena Ivanov (BR-MB) in Ajda Šerbinek (BR-MB) sta nanizali največ zmag v svoji skupini. Na TK Portovald je 3 zmage nanizala Ema Hudoklin (OTOČE).

Kar 18 dečkov je na igriščih TK Luka Koper vihtelo loparje, največ so pokazili predstavniki domačega kluba. Jernej Marinšek (LUKAKP), Teo Jovanović (TK-CC) in Erik Tomšič (LUKAKP) so nanizali po 3 zmage vsak v svoji skupini. Matias Flego (LUKAKP) in Maxim Vlaychev (LUKAKP) pa po dve. V Ljubljani na Benč Športu so tekmovali v osmih skupinah. Najuspešnejši v svojih skupinah so bili Tosja Albreht (TK-CC), Val Strnad (MAJA), Luka Boh (MAXLJ), Alexander Evan Šimonka (TK-CC), Nejc Šinkovec (TK-CC), Benjamin Satler (MAJA), Leon Đaković (TR-KR), Vito Čižmek (TC-LJ). V sedmih skupinah so se pomerili v Mariboru, na ŽTK, Niko Brolih (BR-MB), Maj Bergant Kelc (BR-MB), Miha Jurak (ŽTKMB) so nanizali po 3 zmage. Val Ozmec (ŽTKMB), Tim Smej (ŽTKMB) in Luka Podbrežnik (ŠTKVE) so vsak nanizali po dve zmagi. V skupini tri pa so, kar trije igralci dosegli dve zmagi, Max Kret (RAVNE), Nik Zorenč (ŽTKMB) in Kevin Brumen (BR-MB). V Novem Mestu na TK Portovald so največ pokazali Črt Košak (PVALD), Val Šketako (ASLIT), Lukas Popovič (TK-CC) in Lan Stanojević (OTOČE).

VSI REZULTATI