[TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Rubrika “Teniški pregled tedna” bo vsako soboto ponudila prelet najodmevnejših zgodb, ki so se zgodile tisti teden. Ob poplavi zanimivih teniški zgodb se rado kakšno spregleda, zato bomo vsak teden preverili, kaj se je dogajalo v preteklih dneh v svetovnem tenisu na turnejah ATP in WTA.

Tennis Racket and Balls - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

Đoković tudi pod novimi pogoji ne bo smel v ZDA

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković tudi po uvedbi novih pogojev za preprečevanje okužb z novim koronavirusom ne bo smel vstopiti v Združene države Amerike, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. Za prvega igralca sveta bi to pomenilo, da bi moral konec poletja izpustiti turnirje na trdi podlagi ter na odprtem prvenstvu ZDA.

Federer: “Naslednji trije ali štirje meseci bodo izjemno pomembni”

Švicarski teniški superzvezdnik Roger Federer je dejal, da upa, da si bo še letos opomogel po zadnji operaciji kolena in se na vrhunske teniške turnirje lahko v celoti vrnil v prihodnji sezoni. Njegov cilj je vrnitev na teniškem Laver Cupu v Londonu od 23. do 25. septembra in nato na domačem turnirju v Baslu od 24. do 30. oktobra.

Medvedev novi vodilni na teniški lestvici ATP

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković po 373. tednih na vrhu lestvice ATP ni več prvi igralec sveta. Na najnovejši lestvici ga je prehitel Rus Daniil Medvedev. Đoković, ki je izgubil 2000 točk, potem ko ni uspel ubraniti naslova na OP Francije, je po novem tretji igralec sveta. Pred njega se je uvrstil tudi nemški igralec Alexander Zverev.

Nekdanja olimpijska teniška prvakinja Monica Puig končala kariero

Nekdanja olimpijska prvakinja v tenisu Monica Puig je potrdila upokojitev od športa. Portoričanka je bila v zadnjih treh letih na štirih operacijah in je v ponedeljek sporočila, da njeno telo ne zmore več, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Nekdanja teniška zvezdnica Dokićeva iskreno o duševnih težavah

Nekdanja avstralska teniška zvezdnica Jelena Dokić je v ponedeljek razkrila, da je bila pred nekaj tedni blizu temu, da bi si vzela življenje, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.


Sponzor rubrike [TENIŠKI PREGLED TEDNA] je prodajalna Notesniki.si

Preveri odlično ponudbo računalnikov Acer, Dell, HP in Lenovo po ugodnih cenah!

Hitro obišči https://notesniki.si/

notesniki logo 2 350x84 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Možnost nakupa na obroke

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Brezplačna dostava ob nakupu nad 400 €

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Ekspresno hitra dostava

2705 - [TENIŠKI PREGLED TEDNA] – Pet najodmevnejših zgodb tega tedna Možnost vračila