Teniške torbe Tecnifibre Dry

Verjetno se še spomnite, da je Tecnifibre pred leti kot prvi na trg poslal “standbag” in ne tako dolgo nazaj so na trg poslali novo “inovacijo” Rackpack. Verjetno nas je bilo veliko takšnih, ki smo menili, da se takšen tip torbe med igralci ne bo prijel.

Nahrbtnik lahko naročite v prodajalni Loparji.si.

Torba Tecnifibre Dry ambience 3 - Teniške torbe Tecnifibre Dry
Inovacije na področju torb

Rackpack je bil res povsem nekaj novega in pomisleki so bili upravičeni, saj je predvsem tenis zelo tradicionalen šport. Tako imenovana modularna torba vam omogoča, da jo poleg tenisa lahko uporabljate tudi za druge športne dejavnosti ali pa zgolj kot potovalko na vašem dopustu.

Tecnifibre že zadnja leta za svoje najboljše torbe uporablja Tarpaulin. S tem so podaljšali življensko dobo torbe, hkrati pa je takšen material odporen na vodo, kar pomeni, da če vas po športni aktivnosti dobi dež, bo vsaj vaša oprema ostala suha.

Tecnifibre Team Dry Standbag Nahrbtnik

ima na zadnji strani dovolj velik predal, da v njega spravite kar 3 teniške loparje brez ovitka. Glavni predal je nastavljiv po višini in vam omogoča, da ga spreminjate glede na vaše potrebe. V notranjosti predala se nahaja mrežasta pregrada, ki omogoča, da si stvari še dodatno organizirate, glede na vaše potrebe.

S strani se nahaja poseben zračen predal, ki vam omogoča hrambo copat, mokrih oblačil, bidona,… se pravi kar koli, kar bi želeli hraniti ločeno od ostale opreme. Sprednji predal ima zoplotno zaprto zadrgo, tako da vam omogoča hrambo dodatkov tudi v bolj ekstremnih vremenskih pogojih. Še dva dodatna predala za dodatke pa se nahajata na vrhu in na strani vašega nahrbtnika.

Naramnice so oblazinjene in nastavljive po dolžini.

Izdelan je iz Tarpaulina, ki je nepremočljiv  in 50% bolj odporen od klasičnega Poliestra. Na ta način tudi bolje zaščiti opremo pred mrazom in toploto in zato ne potrebuje dodatne notranje termalne zaščite.

  • izdelan iz izjemno obstojnega Tarpaulina 500D
  • na zadnji straniu predal za največ 3 loparje brez ovitka
  • glavni večji predal, ki je zložljiv in omogoča prilagajanje višine
  • dodatni predal za obutev
  • manjši predal na sprednji strani

Dimenzije: 55cm x 32cm x 23cm
Barva: Antracit