Rokerji ponovno združeni na glasbeno obarvanem teniškem turnirju ROCK TENIS #6

Na glasbeno obarvanem teniškem turnirju v Domžalah se je zbralo enajst tenisačev, ki so dokazali, da rock glasba in tenis hodita z roko v roki. S svojimi teniškimi veščinami so pričakovano navdušili Bor Zuljan, Andraž Hribar in Andrej Knehtl ter Damjan Košir.

Malokdaj se zgodi, da se rokerji zberejo ne na glasbenem odru, pač na teniškem igrišču. Za pokal so se pomerili Andraž Hribar, Andrej Knehtl, Damjan Košir in Bor Zuljan, močno konkurenco in odpor pa so jim nudili Tine Janžek, Gal Jerman, Gregor Strasbergar, Alan Vitezič, Damjan Šaršanski, Žiga Drofenik in Martin Lunder. Igrali so turnir v konkurenci dvojic, slavila pa sta Andrej Knehtl in Damjan Košir, ki sta v napetem finalu premagala Bora Zuljana in Andraž Hribarja.

Po napornem tekanju je sledilo druženje.

Združili rock glasbo in tenis

Rock‘n’roll in tenis, kaj je še lepšega?! Če zraven dodamo sončno vreme, dobro pijačo in slastno jedačo dobimo popoln športni dan, kjer so rezultati postranskega pomena, saj je tokrat z naskokom še enkrat več zmagala dobra volja. Rokerji so izkoristili priložnost, da se še bolje spoznajo in udarijo še kakšno sproščeno partijo dvojic. Vse to ob poslušanju rock glasbe, kar je bila tudi rdeča nit dogodka, ki so ga podprli športna prodajalna Loparji.si, pokali Linus ter Ten Ten Cirus Bar. Po besedah sodelujočih pa bo dobil svoje nadaljevanje že enkrat jeseni.

Foto: Tjaša Jankovič