Ostani doma in bodi teniško aktiven z vami tudi prihodnji teden

Ostani doma in bodi teniško aktiven z vami tudi prihodnji teden.

Teniško aktivni

Prvi teden projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven, ki poteka pod okriljem Tenis Slovenije, je končan, a počitka ne bo. Nova “epizoda” skupaj s trenerjem Robijem Cokanom sledi že v ponedeljek, 30. marca.

Ostani doma in bodi teniško aktiven z vami tudi prihodnji teden.
Ostani doma in bodi teniško aktiven z vami tudi prihodnji teden.

Želja projekta je povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, športni novinar Televizije Slovenija, Anže Bašelj, pa dvakrat na teden na Facebook live gosti zanimive teniške goste.

Robi Cokan, trener Kaje Juvan, je na Facebook strani Tenis Slovenija že objavil sedem treningov, v petek pa smo tam lahko spremljali intervju z Aljažem Bedenetom, trenutno 61. igralcem na lestvici ATP. Aljaž je tako kot vsi ostali športniki trenutno doma in čaka na nadaljevanje sezone.

V novem tednu tudi nov izziv

V ponedeljek, 30. marca, se bo Robi Cokan znova javil na Facebook strani Tenis Slovenija. Prav tako boste teniški navdušenci imeli možnost sodelovati v prav posebnem izzivu, s katerim si lahko priigrate uro učenja tenisa v Cokan Tennis Academy. Več o izzivu in pogojih sodelovanja si lahko preberete TUKAJ.

Fotografija osebe Tenis Slovenija.