ODPRTE PRIJAVE: Gospod Ficko vabi na tenis & padel kamp v Beogradu

Tenisu podobna športna igra padel po svetu doživlja eksponentno rast. Odlično priložnost, da se spoznate s tem športom, vam ponuja teniška akademija Gospod Ficko, ki ob podpori Padel zveze Slovenije od 31. maja do 2. junija v Beogradu organizira tenis & padel kamp. 

TA Gospod Ficko vabi na tenis & padel kamp v Beograd.

Padel je športna igra, ki osvaja svet. Skorajda ni več vrhunskega bivšega ali še vedno aktualnega teniškega igralca, za katerega v zadnjih mesecih ali letih v javnost ne bi pricurljala informacija, da se je preizkusil v padelu. Kot zanimivost, 6 padel igrišč krasi tudi teniško akademijo Rafaela Nadala.

Odlično priložnost, da padel od blizu spoznate in se v njem preizkusite, nudi teniška akademija Gospod Ficko, ki vas konec maja lahko popelje na tenis & padel kamp v Beograd.

Nastanitev bo v hotelu Šumadija, v bližini tenis in padel igrišč na Adi Ciganliji. Cena za 2x nočitev z zajtrkom, tenis in padel program pod vodstvom usposobljenih trenerjev ter možnost testiranja tenis in padel opreme znaša 229 EUR. Prav tako TA Gospod Ficko ob doplačilu nudi možnost organiziranega prevoza.

Več informacij lahko pridobite na telefonski številki 041-762-223 (Maša) ali na e-poštnem naslovu masa@gospodficko.si, kjer se zbirajo tudi prijave.