Odkrijte nepozabno moč športa: Vabimo vas na konferenco “Šport spreminja svet”

Vzemite si trenutek in razmislite o tem, kako lahko šport spremeni svet. Ta ideja je v osrčju našega dogodka – prestižna mednarodna športno poslovna konferenca “ŠPORT SPREMINJA SVET”. Z navdušenjem napovedujemo, da se bo 21. marca v Avditoriju Portorož zbrala zvezdniška zasedba, ki bo navdihnila in razkrila neizmerno moč športa. 22. in 23. marca sledi volilna skupščina Tennis Europe.

Šport spreminja svet | 21. marec | Avditorij Portorož.

Športno poslovna konferenca je namenjena vsem, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje na področju športnega gospodarstva, hkrati pa poslušati sporočene pogovore športnih zvezdnikov, gospodarstvenikov in športnih delavcev. Začutite utrip športne strasti in osvojite dragoceno znanje na konferenci “ŠPORT SPREMINJA SVET”. Pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto na tem edinstvenem dogodku.

Zasedba bo zares zvezdniška. V pogovorih bodo med drugimi sodelovali nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor, predsednik Mednarodne teniške zveze David Haggerty, predsednik Afriške teniške zveze Jean-Claude Talon, Herwig Straka iz ATP, dr. Lučka Kajfež Bogataj, hokejski trener Matjaž Kopitar, lastnik Duola Dušan Olaj, nekdanja teniška igralka Katarina Srebotnik, nekdanji teniški igralec Aljaž Bedene, spec. psihoterapije dr. Uroš Perko in drugi priznani govorci. Glavna govornica bo dobitnica srebrne olimpijske kolajne v plavanju Sara Isaković. Kot cenjena predavateljica bo Isakovićeva zaključila zanimiv dan, saj bo delila svoje navdihujoče izkušnje in modrosti, ki jih je pridobila na poti do športnega vrha. Njen govor bo osvetlil pot do uspeha ter poudaril pomembnost strasti, vztrajnosti in motivacije v športu in življenju. Pred njenim nastopom pa bodo organizirani štirje zanimivi pogovori. V prvem se bomo dotaknili sinergije med poslom in športom. V drugem bo dr. Miha Mlakar skupaj z gosti spregovoril o tehnologiji, ki spreminja tudi podobo športa. V tretjem pogovoru se bomo dotaknili fenomena slovenskega športa in inovacij. Dr. Lučka Kajfež Bogataj bo skupaj z Davidom Haggertyjem spregovorila o vplivu športa na podnebne spremembe in obratno. V zadnjem delu pa se bomo posvetili zdravemu načinu življenja, psihološki pripravi športnikov in vlogi staršev. Konferenco bo z zanimivim predavanjem zaključila nekdanja plavalka Sara Isaković. Celotni program konference se nahaja tukaj.  

Poleg tega bo konferenca priložnost za priznanje izjemnosti v slovenskem tenisu. Tenis Slovenija bo podelila nagrade najboljšim igralcem, igralkam, trenerjem in klubom leta 2023. Čaka nas torej zanimiv dan, dan, ki se bo končal z nepozabno zabavo v Alayi.

Ne zamudite te priložnosti in se povežete z vodilnimi svetovnimi strokovnjaki, delite ideje in se navdihnete za prihodnost športa. Za več informacij o programu in prijavi obiščite uradno spletno stran dogodka.

Naj šport resnično spremeni svet – pridružite se nam na konferenci “ŠPORT SPREMINJA SVET”!

Vir: Tenis Slovenija