Nova struna Tecnifibre Razor Soft

V začetku leta 2023 je Tecnifibre svojemu vodilnemu igralcu dal preizkusiti nov prototip strune. Ta izdelek je bil izdelan povsem po meri in imenovan z novim imenom Razor Soft. Rezultat: takojšen uspeh za bivšo številko 1 in zmagovalca zadnjega turnirja v Miamiju.

Rotterdam, Doha, Dubaj, Indian Wells in Miami. S 4-im naslovi in ​​5-imi zaporednimi finali je Daniil Medvedev spet dosegel svoje najboljše rezultate in se senzacionalno vrnil med 10 najboljših.

Razor Soft, je proizveden v bližini mesta Lille na severu Francije in nadaljuje dolgo tradicijo strun, ki so 100 % izdelane v Franciji. Ta novi uspeh je še en primer Tecnifibrovega strokovnega znanja in sposobnosti, da s prebojnimi tehnologijami sprosti potencial vsakega igralca.

Daniil Medvedev: “Leto 2022 zame ni bilo idealno leto, zato sem čutil, da bi lahko bil pravi trenutek, da poskusim nekaj spremeniti. Tecnifibre mi je predlagal novo različico moje strune. Po testiranju mi ​​je bil občutek zelo všeč, čutil sem, da sem pridobil moč, ne da bi izgubil nadzor. Zato sem se odločil, da bom še naprej poskušal in zadnje tri tedne je vsekupaj delovalo odlično, zato se bom verjetno še dolgo igral s tem modelom strune”.

Laurent Blary, Global Product & Design Manager: “Večina naših najboljših igralcev igra s struno Razor Code. Najbolj znana sta Iga (Swiatek) in Daniil , ki je z njo igral vse do letos. Izziv pri Razor Soft je bil ohraniti natančnost in učinkovitost Razor Code, hkrati pa ga narediti mehkejšega in udobnejšega. Daniil je takoj dobil odlične občutke. Zdaj ne more nehati zmagovati, zato lahko temu rečemo uspeh.”

Vir: Loparji.si

Iz zakulisja: Testiranje z Daniilom