NAGRADNI SKLAD 5.000€: Na Vrhniki spet turnir dvojic za pokal Argonavtski dnevi (prijave do 23.8.)

TK Vrhnika vabi na teniški turnir dvojic za pokal Argonavtski dnevi.

Na igriščih TK Vrhnika se bo v soboto, 26. avgusta, znova odvijal tradicionalni teniški turnir dvojic za pokal Argonavtski dnevi, katerega se že vrsto let udeležuje veliko število odličnih teniških igralcev. 

TK Vrhnika vabi na teniški turnir dvojic za pokal Argonavtski dnevi.

Letošnji tradicionalni teniški turnir dvojic za pokal Argonavtski dnevi bo na igriščih TK Vrhnika (Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika) potekal v soboto, 26. avgusta, od 9. ure naprej. Turnirja se lahko udeleži prav vsak. V zadnjih nekaj letih je za izjemno zanimivo dogajanje poskrbela kombinacija registriranih tekmovalcev ter izkušenih in mlajših rekreativcev.

V TK Vrhnika so že v preteklosti vselej poskrbeli za bogat nagradni in denarni sklad, nič drugače ne bo niti tokrat. Omenjeni sklad naj bi znašal kar 5.000€, razdelil pa se bo tudi med igralce, ki bodo izpadli v tolažilni turnir.

Rok za prijavo na turnir je četrtek, 23.8. do 20. ure. Prijavnina na par znaša 40€, prijave pa se zbirajo na info@tkvrhnika.si ali na 051 334 825 (Primož Ivančič). Igra se po pravilih TZS, podaljšani niz do 9.

Več o teniškem turnirju dvojic za pokal Argonavtski dnevi (kliknite za prevezavo)

“Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, pravo športno vzdušje in dobro družbo,” dodajajo v klubu.