Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si

Že tako pestro dogajanje v bližnjem Umagu smo se skupaj s prodajalo Notesniki.si odločili še popestriti. Pripravili smo nagradno igro, v kateri imate možnost sodelovati do pričetka prvega sobotnega polfinala na igriščih v Umagu. 

295978570 5349312845185249 8733336738992706754 n - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si
Nagrada je pametna ura IMILAB KW66 v vrednosti 44,99€.

Med pogoji za sodelovanje v nagradni igri, ki jih najdeš TUKAJse nahaja tudi vprašanje, na katerega morate pravilno odgovoriti. Sprašujemo vas: Kdo bo osvojil letošnji turnir ATP 250 v Umagu? V pomoč, ostali so še Marco Cecchinato, Franco Agamenone, Roberto Carballes Baena, Jannik Sinner, Bernabe Zapata Miralles, Giulio Zeppieri, Carlos Alcaraz in Facundo Bagnis.

Po končanem Umagu bomo izžrebali nekoga, ki bo osvojil XIAOMI MI Imilab pametno uro KW66 v vrednosti 44,99€!

KW66 smartwatch 6 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si

IMILAB KW66 je vsestranska pametna ura inovativnega dizajna. Zelo tanka in lahka je opremljena z 1.2” 3D ukrivljenim zaslonom, ki bo dodatno poudaril vaš individualni značaj.

Daljša avtonomija baterije pomeni manj skrbi. IMILAB razvijalci so zagotovili 30 dnevno avtonomijo baterije brez, da bi se pri tem odrekli vsem pomembnim funkcijam.

KW66 smartwatch 8 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si

Za popolno prilagoditev izgleda ure vašemu značaju so na voljo številni izgledi številčnice, ki se brezplačno prenesejo in nastavijo v pametni aplikaciji. Izgled ure lahko vedno prilagodite, da bo ustrezala trenutnim potrebam. Pri povezavi s pametnim telefonom bo ura prikazovala tudi vse pomembne podatke kot so klici, SMS sporočila ter obvestila drugih aplikacij.

Pametna ura IMILAB KW66 ima vgrajen visokonatančen optični senzor za merjenje srčnega utripa. Senzor je podprt z naprednim algoritmom, kar zagotavlja celodnevno merjenje srčnega utripa tako v mirovanju kot med vadbo.

KW66 smartwatch 10 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si

Z vgrajenimi senzorji z nizko porabo energije je mogoče zelo natančno meriti kar 13 načinov vadbe: tek, kolesarjenje, hoja, namizni tenis, alpinizem, skipping, tenis, bejzbol, košarka, badminton, nogomet, ragbi, joga.

Popolnoma zaprta konstrukcija zagotavlja pametni uri vodotesnost po srtandardu IP68. Uro lahko imamo na sebi med umivanjem rok, odporna je na znojenje med vadbo, brez skrbi pa jo lahko uporabljamo tudi med plavanjem v bazenu.

 

 


Preveri odlično ponudbo računalnikov Acer, Dell, HP in Lenovo po ugodnih cenah!

Hitro obišči https://notesniki.si/

notesniki logo 2 350x84 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si

2705 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si Možnost nakupa na obroke

2705 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si Brezplačna dostava ob nakupu nad 400 €

2705 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si Ekspresno hitra dostava

2705 - Na naši Facebook strani poteka nagradna igra v sodelovanju z Notesniki.si Možnost vračila