[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 25. 11. – 28. 11.

V naslednjih dnevih bodo na igrišča stopili deklice in dečki do 14. leta, ki se bodo pomerili v Ljubljani in v Medvodah na finalnem turnirju. Hkrati bo potekalo tudi Odprto prvenstvo v Celju za članice in člane. 

TK Center Court, kjer bo potekal FIN turnir do 14. leta za dečke.

Na FIN A turnirju, ki bo potekal na teniških igriščih Center Court v Ljubljani, bodo odigrali tako kvalifikacije kot tudi glavni turnirja. 1. nosilec turnirja je Matija Kozjak (TK-CC), kot 2. nosilec Jaša Pečovnik (SL-LJ), sledijo Stefan Đokić (SL-LJ), Sergej Videnović (TR-KR), Peter Škundrič (ŽTKMB) in Gil Kita (ASLIT). V glavnem delu turnirja se bo pomerilo 32 igralcev. Pri FIN B turnirju, ki bo prav tako potekal na TK Center Court, je najvišje uvrščen Nik Manasijević (ŽTKMB), sledijo mu Nik Brumen (BR-MB), Taj Cerar Žilič (TABRE) in Jaka Brinovec (MAXLJ).

Deklice se bodo pomerile na igriščih v Medvodah, tudi one so razdeljene v A in B kategoriji. Na turnirju FIN A je 1. nosilka Sara Kovačevič (MAJA), sledijo ji Tinkara Novak (TKMED), Sofia Bevc (TC-LJ) in Hana Peterlin Pahor (SL-LJ). V B delu je najvišje postavljena Sofija Petrič (BO-BI), Doroteja Kitić (TK-CC), sledijo jima Lara Vončina (ŠD-LTA) in Larisa Salihović Trojer (IZOLA).

Žrebna lista – FIN A dečki

Žrebna lista – FIN B dečki

Žrebna lista – FIN A deklice

Žrebna lista – FIN B deklice

Na igriščih TK Celje, kjer bo potekalo OP Celje za članice in člane. Pika Doberlet (TR-KR) je postavljena za 1. nosilko, sledijo ji še Noka Jurič (CTA), Karin Dirnbek (KRŠKO) in Lana Milosavljevič (TR-KR). Pika Doberlet in Noka Jurič bosta v 1. kolu prosti kot najvišje uvrščeni igralki. Pri moških ima vlogo 1. nosilca Maks Meh (PTUJ). Kot 2. nosilec turnirja je Tino Kovačič (ŽTKMB), sledijo jima Tilen Kovač (CELJE), Max Stollecker (TR-KR) in Gašper Bezjak (BR-MB). Tudi pri moški bosta 1. in 2. nosilec prosta v 1. kolu.

Žrebna lista OP CELJE – ženske

Žrebna lista OP CELJE – moški