[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih tekmovanj: 6. 6.- 13. 6.

S soboto, 8. junijem, se nadaljuje Satelit liga, s ponedeljkom, 10. junijem, pa bo potekal Tennis Europe turnir do 14. leta.

Čez vikend se bo nadaljevala satelit liga.

Čez vikend bo potekalo 3. kolo satelit lige. To je zadnje kolo, ki ga bodo odigrali, potem sledi Play off. Pomerili se bodo v treh kategorijah do 12., 14. in 18. leta. Do 12. leta se bodo pomerili v 3 skupinah, v skupini A se bodo pomerili 4 ekipe TK Sladki Vrh A, TK Sladki Vrh B, TK Terme Ptuj in ŽTK Maribor, v skupini B ŠD Lokrovec A, ŠD Lokrovec B, ŠD Lokrovec C in Gospod Ficko TA, v zadnji skupini, skupini C pa ŠD LTA, TK Medvode, TK Portovald in TK Stražišče.

Do 14. leta se bodo prav tako pomerili v treh skupinah A-C. V prvi skupini se bodo pomerili ŽTK Maribor, TK Branik Maribor, TK Sladki Vrh in Cokan TA. V skupini B se bodo med seboj pomerile ekipe TK Triglav Kranj, ŠD LTA, TK Z Klub A in TK Otočec. V zadnji skupini pa TK Z Klub B, TK Stražišče in Gospod Ficko TA.

Igralci in igralke do 18. leta se bodo pomerili le v dveh skupinah. V skupini A bodo igrali predstavniki klubov ŠD LTA, TK Spin Medvode, TK Stražišče, TK Triglav Kranj in TK Z Klub. V skupini B pa ŽTK Maribor, TK Sladki Vrh in Gospod Ficko TA.

Regijska liga – žreb in poimenski seznam ekip do 12. leta

Regijska liga – žreb in poimenski seznam ekip do 14. leta

Regijska liga – žreb in poimenski seznam ekip do 18. leta

Turnir Tennis Europe se bo začel s ponedeljkom, 10. junij, in bo potekal na igriščih v Celju. Hkrati bodo pa potekale tudi moške lige.