[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih tekmovanj: 2. 5.- 9. 5.

S ponedeljkom, 6. majem, se začenja ekipno tekmovanje do 12. leta, hkrati tudi dva turnirja Tennis Europe na ŽTK Maribor ter mednarodni turnir WTT v Novi Gorici. 

Ekipno tekmovanje U12.

S ponedeljkom, 6. 5., se pričenja ligaško tekmovanje za deklice in dečke do 12. leta. Hkrati bo na igriščih ŽTK Maribor potekal turnir Tennis Europe kategorije 2 za igralce in igralke do 14. in 16. leta. Nadaljuje se tudi teniška turneja po Sloveniji, mednarodni turnir serije WTT, z denarno nagrado 15.000 ameriških dolarjev, bo potekal v Novi Gorici.

Na ligaškem tekmovanju se bodo v ponedeljek in torek, 6. in 7. maja, pomerile lige v 1. in 2. kolu. V skupini A se bo pomerilo 6 ekip. Ekipa Benč Šport in ekipa TK AB proti ekipi TK Luka Koper, ekipa ŠD LTA in ekipa Šporn Šport proti ekipi TK Olimpija ter ekipa TK Vanganel in ekipa TK Luka Koper proti ekipi TK Krško. V skupini B se bodo pomerilo 5 ekip. Začeli bodo ŽTK Maribor proti TA Cokan, TK Center Court ima 1. kolo prosto, pomerili pa se bodo še ŠRD Max Club proti TK As Litija. V skupini C bodo pomerile ekipe TK Krka Otočec z ekipo TK Branik Maribor A, TK Branik Maribor B proti TC Ljubljana in TK Maja Matevžič proti TK Triglav Kranj in ŠTD Bohinj. 3. in 4. kolo bosta sledili v nedeljo in ponedeljek, 12. in 13. maja. 5. kolo, tudi zadnje, pa 17. maja.

Poimenski seznam ekip