Kaj se je zares dogajalo med Naomi in Bajinom?

Novica, da bosta Naomi Osaka in trener Sascha Bajin prekinila sodelovanje, je presenetila kot je tudi šokirala. Sedaj je Bajin končno komentiral, kaj se je zares zgodilo. 

Sascha Bajin (Foto: Tennisworldusa.com)

“Če sem povsem iskren, sva prišla do nepremostljivih razlik. Bila je njena odločitev. Spoštujem to. Ni važno, če sva bila uspešna ali ne, če misli, da je tako najbolje, potem je to njena odločitev. Tako kot pri Caroline Wozniacki. Imela sva dobro leto, sedem finalnih nastopov, in ni hotela nadaljevati. Spoštujem tudi njeno odločitev. Še vedno smo prijatelji in se videvamo.”

Bajin je dodal: “Nočem zveneti naduto, ampak ne bi sprejel sodelovanja z igralko, za katero ne bi mislil in verjel, da lahko premaga vsakogar. Zato sem začel sodelovati s Kristino Mladenović. Glede na obdobje, kjer imamo na 18 WTA turnirjih 18 različnih zmagovalk, mislim, da je Kiki lahko ena izmed njih. Še več kot to. Zame je pomembno, da greva na turnirje z zmagovalno mentaliteto. Letalske lete naročiva za nedeljo, nočem, da razmišlja o četrtfinalih ali kaj podobnega. Midva greva tja, da zmagava.”