Na Tenis Festu v Portorožu navdušili tudi najmlajši (foto)

V Portorožu navdušili tudi najmlajši. (Foto: Nik Moder/Sportida)

Projekt Igrajmo tenis! ne počiva. Najmlajši slovenski upi so se v preteklem tednu predstavili v Portorožu, kjer je tekmovanje potekalo v kar osmih različnih kategorijah. Tako deklice kot tudi dečki so pokazali zvrhano mero borbenosti in že tudi kar nekaj teniškega znanja. 

V Portorožu navdušili tudi najmlajši. (Foto: Nik Moder/Sportida)

Kljub temu, da nekateri od tenisačev še niso dopolnili niti 8 let, se je na Obali kar iskrilo od želje po igranju in dokazovanju. Tekmovalci so nastopali v kategorijah mini dečki, mini deklice, midi dečki, midi deklice, dečki U10, deklice U10, dečki U11 in deklice U11.

Gledalci in mimoidoči so lahko videli že kar nekaj teniškega znanja, ki so ga tekmovalci osvojili na svoji do sedaj kratki poti tenisača. Veliko jih je pokazalo napredek v svoji igri, s turnirsko zmago pa se lahko pohvalijo Aljaž Štor (ŠD Lok), Veritsa Yaneva (TK Brežice), Una Grubešić (GTFA), Aleksej Mulej (TK Maja Matevžič), Brina Milovanovič Stamejčič (TK Maja Matevžič), Jaka Brolih (TK Branik Maribor), Tita Lunder (RAFA) in Ian Suljič (TA Breskvar).

VSI REZULTATI (kliknite za prevezavo – najdete jih desno zgoraj)

Tolažilni turnir so osvojili Ervin Ramulič (TK Luka Koper), Tia Šmarčan (ŠD Lok), Stela Antolinc (ŠD LTA) in Mark Lalič (ŽTK Maribor).

FOTOGALERIJA (Nik Moder/Sportida)