[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 7.10.

Znova smo vroči, včeraj smo bili uspešni pri prav vseh treh naših napovedih. Se lahko zjutraj zbudimo v novo zeleno jutro? Danes z glavnim delom Indian Wellsa pričenjajo tudi moški…Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 7.10.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 1.10. – 31.10.)

W/L Profit ROI
6/2 +24,34 41,61%
Vložene enote
58,5

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – četrtek, 7. 10. 2021.

LISTEK 1

WTA Indian Wells
Vandrousova – Golubič + Sherif – Kovinič

Analiza: “Dvojček” dveh igralk, kateri sta danes upravičeno postavljeni v vlogo velikih favortinj. Pravzaprav gremo pri tej stavi tudi na dejstvo, kako slabo trenutno igrata nasprotni igralki, t.j Kovinič in Golubič, kateri sta v zadnjem času zapadli v slabo rezultatsko serijo. Tu ne bomo kaj dosti filozofirali, Vandrousova in Sherif v tem trenutku igrata zelo soliden tenis in iz tedna v teden le še napredujeta, tako da bi morali le še poglobiti krizo svojih nasprotnic.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Vandrousova zmaga 1,28 bet365 21:30
Sherif zmaga 1,44 bet365 03:00
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1,89 (+5% bonus) 6,5/10 -6,5

LISTEK 2

ATP Indian Wells
Caruso – Svajda

Analiza: Mladi Američan Svajda, ki se je svetovni teniški javnosti pokazal na OP ZDA, kjer je odigral zelo všečna prva dva kroga (zmaga s 3:1 proti Cecchinatu, poraz z 1:3 proti Sinnerju), proti izkušenejšemu Italijanu Carusu, ki si je pot v glavni del utrl skozi kvalifikacije. Favorit je tu jasen, brez pomislekov za velikega favorita te tekme označujemo Svajdo, ki je hkrati tudi tisti izmed obeh igralcev, ki si zasluži veliko več pozornosti od nasprotnika. Pa si poglejmo zakaj… Caruso se že celo leto lovi, išče formo, ki pa jo nikakor ne najde. Pravzaprav ne moremo ravno trditi, da je kdaj v karieri igral zares dobro, ampak letos je še posebno bleda senca samega sebe iz pred dveh let, ko je zasedal 76.mesto in je mogoče igral kolikor toliko solidno. Zanimiv podatek, ki kaže na njegovo slabo sezono je posebej ta, da je v prvem krogu ATP turnirjev od avstralske turneje naprej slavil le 1x, pa še to v Monte Carlu proti posebnem povabljencu Catarini. Nič boljše mu ne gre niti na Challenger turnirjih, kjer prav tako hitro zaključuje z nastopi, čeprav veliko rotira med peskom in trdo podlago. Na drugi strani je Svajda po dveh zelo dobrih tekmah na že omenjen OP ZDA zaigral še na dveh Challengerjih, kjer je tesno izgubil proti Vukiču in Kudli, ki pa sta zagotovo, sploh trenutno, na višjem nivoju od Carusa.

Oba igralca imata slab servis, tako da bomo spremljali borbo iz osnovne črte. Caruso je veliko bolj defenziven igralec od Svajde, tako da slednji tisti, ki bo imel v rokah diktirno palico. Za sabo bo imel publiko, ki bo navijala za domačega aduta in ga poskušala pripeljati do zmage. Če bo Svajda odigral vsaj povprečno tekmo, bi se moral danes veseliti krstne zmage v 1.krogu turnirja serije Masters. Stavo igramo s precej visokim vložkom, saj je kvota absolutno previsoka.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Svajda zmaga 2 bet365 8,5/10 03:00 -8,5

LISTEK 3

ATP Indian Wells
Olivo – Carballes Baena

Analiza: Še ena kvota, ki je postavljena samo na ranking. Spremljali bomo tekmo dveh čistih “peskašev”, ki turnirje s trdo podlago igrata le takrat, ko je v igri zajeten kup denarja. Na Oliva smo stavili že včeraj, ko je bil proti Arnaboldiju podcenjujoče postavljen v vlogo “underdoga”. Čeprav je zmagal z 2:1 je bil prepričljivo boljši od svojega nasprotnika. Počasno igrišče v Kaliforniji mu, kot smo že včeraj zapisali, zelo ustreza in danes ima v 1.krogu glavnega dela turnirja odlično priložnost za novo zmago. Carballes Baena je še v nedeljo igral finale peščenega Challengerja v Španiji in posledično ni prav dosti treniral na trdi podlagi – to se mu danes zna poznati predvsem na začetku tekme. Tako ali tako pa Španec letos odigral le 4 turnirje na trdi podlagi, v 1.krogu pa izpadel 3x.

Mimogrede, za tekmo velja omeniti še to, da bomo priča velikemu številu brejkov, saj sta oba igralca zelo slaba serverja. Kakorkoli, kvota na Carballes Baeno pri 1,33 je ekstremno previsoka in postavljena glede na rank igralcev in bili bi zelo presenečeni, če ne bi Olivo uspel nasprotniku ukrasti VSAJ en niz – kvota za to pa je fantastična (1,83).

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Olivo osvoji VSAJ en niz 1,83 bet365 7/10 03:00 -7

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.

Septembrska statistika
W/L Profit ROI
46/21 (64,8%) +156,71 (484 vloženih enot) +32,37%

Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40