[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 6.10.

Včeraj smo po dolgem času zabeležili malo slabši dan – k eni zmagi smo vpisali dva poraza. Nič pretresljivega, tako da danes gremo po nove zmage. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 6.10.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 1.10. – 31.10.)

sta6 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 6.10.

Vložene enote
36,5

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – sreda, 6. 10. 2021.

LISTEK 1

ATP Indian Wells + WTA Indian Wells
Karlović – Gomez + Samsonova – Kozlova

Analiza: Karlović se je včeraj rešil skozi šivankino uho in prišel do zmage po dveh zaporednih dobljenih podaljšanih igrah v 2. in 3. nizu. Oziroma težko sicer rečemo, da se je rešil sam, rešil ga je Schnur, ki je v odločilnih trenutkih “potapkal” in odigral zares katastrofalno. Danes ima Karlovič na nasprotni strani podobno težavnega nasprotnika kot včeraj, s to razliko, da je Gomez boljši v izmenjavah in malenkost slabši na servisu. Karloviču bo mogoče malo ponagajala tudi utrujenost. pri 42-letih vendarle ni več najbolj fizično pripravljen igralec na ATP. Vsaj en niz Gomezu danes ne bi smel uiti, moral pa bi tudi zmagati. Za drugo stavo smo se odločili za Samsonovo. Slednja je zagotovo sposobna veliko več od Kozlove in v svoji igri premore večji potencial za odlično kariero v prihodnosti. Nenazadnje Samsonova letos zelo redko izgublja kadar je v vlogi favoritinje in je bolj vajena nastopanja na tako pomembnih turnirjih. Dvojček vreden srednjega vložka.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Karlović ne zmaga z 2:0 v nizih 1,28 bet365 20:00
Samsonova zmaga 1,50 bet365 21:30
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1,92 6,5/10 +5,98

LISTEK 2

ATP Indian Wells
Cressy – Couacaud

Analiza: Tekma dveh Francozov (Cressy sicer zdaj nastopa pod zastavo ZDA), kjer je težko predvideti kdo bo na koncu iz tekme odšel kot zmagovalec. Cressy je odličen server, veliko pa se poslužuje taktike serve & volley, ki v svetu tenisa počasi izumira. Glede na njegov slog igre (dober na servisu, slab v izmenjavah), se veliko njegovih setov v tekmi zaključi v podaljšani igri, tudi tokrat pa bi lahko videli podobno zgodbo. Couacaud je prav tako precej dober server, tako da bo Cressy stežka prišel do željenega brejka. Treba je sicer poudariti, da je igrišče v Indian Wellsu precej počasno, pa vseeno je meja skupnih iger 22,5 prenizka in vredna visokega vložka, saj smo prepričanja, da bo tekma postregla z bodisi vsaj eno podaljšano igro, bodisi pa šla v tri nize, kjer pa bo meja tako ali tako presežena.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Več kot 22,5 iger v tekmi 1,72 bet365 8/10 0:00 +5,76

LISTEK 3

ATP Indian Wells
Arnaboldi – Olivo

Analiza: Dvoboj dveh igralcev, ki na trdi podlagi ne blestita. Na roko v Indian Wellsu jima gre dejstvo, da je igrišče zelo počasno in tako lahko lažje preneseta svojo igro na trdo podlago, čeprav sta veliko bolj domača na pesku. Olivo je vseeno v preteklosti že znal odigrat kakšno dobro tekmo na trdi podlagi, predvsem pa je veliko pokazal v 1.krogu, kjer je z lahkoto odpravil japonsko prihodnost tenisa – Mochizukija. Oba igralca imata slab servis tako da bomo spremljali veliko dolgih izmenjav in posledično verjetno tudi veliko število brejkov. Arnaboldi na to vrstnem nivoju ne igra praktično nikoli, pri 33-letih pa se niti ne pričakuje, da bi prišel med najboljše. To bo pomembna tekma za oba igralca, v vsakem primeru kvota 2,10 predstavlja “value”, saj bi mi v vlogo favorita postavili Oliva, oz.bi tekmo postavili najmanj v egal položaj. Glavni razlog za to pa je igrišče, ki ustreza igri Oliva, nenazadnje je dobro igral tudi v Miamiju, kjer je igrišče zelo podobne hitrosti kot v Indian Wellsu.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Olivo zmaga 2,10 bet365 7,5/10 0:00 +8,25

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.

Septembrska statistika
W/L Profit ROI
46/21 (64,8%) +156,71 (484 vloženih enot) +32,37%

Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40