[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 5.10.

Po dveh dnevih premora in dobrem začetku tudi tega meseca, se vračamo z našimi napovedmi. Izbor tekem je precej pester, poleg tega pa se začenja tudi Masters v Indian Wellsu, kateri nas bo v naslednjih dveh tednih, poleg nekaterih zanimiv Challenger turnirjih, najbolj zanimal. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 5.10.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 1.10. – 31.10.)

W/L Profit ROI
2/0 +11,36 75,73%
Vložene enote
15

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – torek, 5. 10. 2021.

LISTEK 1

Challenger Mouilleron le Captif + Challenger Santiago
Verdasco – Seppi + Jarry – Ficovich

Analiza: Dvoboj dveh 37-letnih veteranov med Seppijem in Verdascom na Challengerju v Franciji. Razlika pa je ta, da je Seppi še vedno konkurenčen ATP nivoju, kjer še vedno zna biti trn v peti tudi top 20 igralcem sveta. Tega ne moremo trditi za Verdasca, kateri potuje po turnirjih, ne najde forme in se vedno zelo hitro poslavlja, sploh v zadnjem času – z zelo gladkimi porazi. Za slednjega se kaj kmalu zna zgodit, da bo zaključil svojo profesionalno pot, v preteklih dnevih naj bi to dejal celo sam, priznal pa je tudi, da mu igranje tenisa pri tej starosti ni več v veselje. Seppi je danes v veliki prednosti v vseh pogledih, tako psihičnem, kot tudi fizičnem. V “dvojček” dodajamo zmago Jarrya. Ta bo danes na centralnem igrišču na Challengerju v Santiagu odigral zadnjo tekmo sporeda. Kot zanimivost – Jarry je rojen v Santiagu, glavnem mestu Čila. To je velika prednost, saj bo zagotovo imel veliko podporo s tribun tekom celotnega turnirja, poleg tega pa je zelo privajen na to igrišče oz. podlago, kjer je napravil prve korake v svet tenisa. Njegov današnji nasprotnik – Argentinec Ficovich je soliden Challenger igralec, za kaj več pa bi težko trdili. Do junija je bil več kot pol sezone odsoten s teniških igrišč, tudi po vrnitvi pa se na Challenger turnirjih ni pretirano proslavil. Oba igralca igrata zelo agresiven tenis, prednost Jarrya pa je zagotovo njegov odličen servis. Bilo bi veliko presenečenje, v kolikor bi se Jarry poslovil že v 1.krogu…

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Seppi zmaga 1,40 bet365 16:30
Jarry zmaga 1,44 bet365 01:00
Skupna kvota Vložek Izplačilo
2,07 (+5% bonus) 7/10 +7,49

LISTEK 2

Masters Indian Wells + Challenger Mouilleron le Captif
Schnur – Karlovič + Bonzi – Rosenkranz

Analiza: Karlovič pri 42-ih letih zaključuje svojo kariero, to pa zna biti eden njegovih zadnjih turnirjev v karieri. V 1. krogu kvalifikacij bo igral s Kanadčanom Schnurjem, ki večino časa igra na Challenger nivoju. Tja bi osebno uvrstili tudi Karloviča, ki pa bi se, roko na srce, težko kosal tudi z igralci na omenjenem nivoju. Karlovič v zadnjem času sem in tja odigra kakšen močan ATP turnir, organizatorji pa mu velikokrat namenijo posebno povabilo, da bi še zadnjikrat videli “velikana iz Šalate” predenj konča kariero. Njegovo gibanje je že zelo slabo, probleme pa ima tudi s fizično pripravljenostjo, v kolikor pride do dolge tekme. Bolj kot ne, je njegova današnja edina pot do zmage skozi podaljšano igro, saj bo težko kaj konkretnega pokazal na returnu proti Schnurju, ki ima prav tako zelo soliden začetni udarec. V odločilnih trenutkih bi znal biti Schnur bolj zbran, veliko prej pa bi znal brejkati že pred podaljšano igro (za razliko od njegovega nasprotnika) in si tako olajšati pot do zmage. Za boljšo kvoto in izkoriščenje bonusa na stavnici bet365 smo se odločili, da v dvojček dodamo še zmago Bonzija, slednji je eden najresnejših kandidatov za turnirsko zmago ta teden. Pomeril se bo proti kvalifikantu Rosenkranzu, ki se je v glavni del prebil po dveh težko prigaranih zmagah proti igralcema dvojic Walkowu in Lammonsu. V kolikor bi danes želel presenetit Bonzija, bi moral pokazati daleč najboljšo predstavo v karieri, predvsem pa si ne dopustiti izgube začetnega udarca, saj je slednje pri njegovih 193cm, njegovo glavno orožje, medtem ko bo na returnu pobiral drobtinice.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Schnur zmaga 1,61 bet365 20:00
Bonzi zmaga 1,10 bet365 20:00
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1,81 (+5% bonus) 8/10 -8

LISTEK 3

Masters Indian Wells
Gomez – Kovačevič

Analiza: Na pričujočem dvoboju stavnice v vlogo favorita postavljajo Ekvadorca Gomeza, verjetno predvsem zaradi bolj renomiranega imena in zaradi več izkušenj na takem nivoju. Mi se s tem ne strinjamo. Kovačevič, 23 letni Srb, ki nastopa pod ameriško zastavo je letos zelo napredoval in na Challengerjih prikazuje vedno boljše in boljše rezutate. Ogledali smo si že veliko njegovih tekem in lahko trdimo, da gre za zelo velik talent, ki se zna v prihodnjih letih, v kolikor bo seveda garal še naprej, zasidrati med najboljše. Njegov slog igre močno spominja na Shapovalova, predvsem po agresivnosti in izvedbi samih udarcev. Gomez po drugi strani seveda ni slab, ampak v kolikor ne bo že na začetku dvoboja prevzel diktirno palico v svoje roke in hitro prišel v vodstvo, bi si danes znal močno zakomplicirati tekmo, ko se Kovačevič enkrat uigra in prične s svojo agresivno igro zadevati winnerje iz vseh strani. Po našem prepričanju je ta tekma danes maksimalno 50/50, čeprav bi sami rahlo vlogo favorita namenili Kovačeviču. Postavljena kvota 2,25 predstavlja velik “value” in jo vzemamo z malce višjim srednjim vložkom.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Kovačevič zmaga 2,25 bet365 6,5/10 20:00 -6,5

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.

Septembrska statistika
W/L Profit ROI
46/21 (64,8%) +156,71 (484 vloženih enot) +32,37%

Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40