[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 30.9.

Vse skupaj postaja že kar malo neverjetno. Včeraj smo si znova priborili 4 zmage in zabeležili nov 100-odstoten dan. V zadnjih 11 napovedih smo bili uspešni kar 10-krat. Profit in vsi ostali statistični podatki iz dneva v dan rastejo. Danes je zadnji dan meseca in upamo, da to krstno obdobje zaključimo kot se “šika”. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 30.9.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 30. 9. 2021)

stat5 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 30.9.

Vložene enote
470

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – četrtek, 30. 9. 2021.

LISTEK 1

ITF Le Neubourg + Challenger Lima
H. Tan – R. Anderson + Melzer – Roca Batalla

Analiza: V francoskem Neubourgu ta teden poteka ITF na trdi podlagi. Za nastop na domačih tleh se je odločila tudi Harmony Tan, ki pa je realno predobra za ta nivo tekmovanja. V preteklosti smo jo videli že na WTA turnirjih, medtem ko si za vstop med top 100 očitno še vedno nabira izkušnje na nižje kakovostnih tekmovanjih. 2 tedna nazaj je izgubila v finalu na Portugalskem, ta teden pa, v kolikor bo resno pristopila k turnirju, nima konkurence. Njena nasprotnica Anderson sicer ni slaba igralka in sodi med solidne ITF igralke, je pa res, da večjih serijskih uspehov na turneji ne dosega. Kvaliteta je tako močno nagnjena na stran domačinke. V “dvojček” dodajamo Melzerja, ki tako kot njegov današnji nasprotnik nadaljuje svojo turnejo Challenger turnirjev po Južni Ameriki. Gerald Melzer je bil pred leti že zelo uveljavljen igralec, najvišje pa je zasedal 68.mesto na ATP leta 2016. Kasneje so ga ustavile poškodbe, tako da je za 2 leti moral opustiti tenis. Julija se je vrnil po poškodbi in ne moremo reči, da igra slabo. Kljub temu, da nobenega turnirja ni dobil, je pokazal zelo žilave predstave proti močnim Challenger igralcem, kot so Tirante, Machac, Coria. Pričakujemo, da bo iz tedna v teden le še dvigoval svojo formo. Njegov današnji nasprotnik pa mu ne bi smel predstavljati prevelike ovire, navsezadnje Roca Batalla Oriol ne beleži nekih uspehov, tudi njegov stil igre pa je dokaj povprečen, saj nima izrazitega udarca, niti servisa.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Tan zmaga 1,33 bet365 13:30
Melzer zmaga 1,33 bet365 17:00
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1,77 7,5/10 -7,5

LISTEK 2

ATP Sofija
Giron – De Minaur

Analiza: Igralca sta se srečala že prejšnji teden v Metzu, kjer je v dveh nizih slavil Giron. Zanj velja, da je eden tistih igralcev, ki so v letošnjem letu najbolj napredovali. Njegova igra temelji na veliki konstantnosti iz osnovne črte, kjer se ga zelo težko prebije. Štejemo ga lahko med tehnične igralce, ki so dobri na vseh položajih. Podoben slog igre ima tudi De Minaur, ki pa letos ne navdušuje. Po neki čudni logiki je danes znova postavljen v identično vlogo favorita kot prejšnji teden, pa smo videli kako je bilo takrat. Vseeno se zna zgodit, da je De Minaur bolj preučil Gironovo taktiko in bi znal biti danes bolj nevaren. Še najbolj varno možnost vidimo v brejkih – kot smo že omenili, sta to igralca, ki bosta zmagovalca določila z izmenjavami, ne s servisom. Prejšnji teden je Giron brejkal 4x, De Minaur pa je imel slab % dobljenih točk na 1.servis (57%). Podobno igro pričakujemo danes, torej veliko brejkov, vsaj čez mejo 2,5 pa bi Giron moral poseči, medtem ko zmagovalec ostaja neznanka.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Giron več kot 2,5 brejka v tekmi 1,90 bet365 6,5/10 11:10 -6,5

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40