[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 21.10.

Po nekoliko daljšem času se vračamo z našo rubriko. Ta teden potekata po 2 turnirja najvišjega nivoja (ATP in WTA), poleg tega pa 3 Challenger turnirji. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 21.10.

NAŠA STATISTIKA (1. 10. – 31. 10. 2021)

W/L Profit ROI
16/9 +36,88 20,15%
Vložene enote
183

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – četrtek, 21.10. 2021.

LISTEK 1

ATP Antwerp + ATP Moskva
Harris – Struff + Karatsev – Gerasimov

Analiza: Pogoji na turnirju v Antwerpnu so zelo hitri, kar ustreza tako Harrisu, kot tudi Struffu, tako da bomo prav gotovo videli priča zelo majhnemu število brejkov. Vseeno pa je Harris tisti, ki ima letos veliko boljšo sezono od Struffa, letos je namreč prvič prišel v top 40, zabeležil pa tudi četrfinale nedavno končanega OP ZDA. Čeprav bi tekma lahko bila blizu in se v katerem od nizov končala šele v tie breaku, je vseeno Harris tisti, ki je v mentalno težkih trenutkih pokazal več zbranosti od Struffa, ki ne slovi kot igralec, ki bi znal dobivati prelomne trenutke. Realno pa je danes edina pot za Struffa zmaga skozi podaljšane igre, saj bo težko sploh prihajal do priložnosti za brejk. V “dvojček” dodajamo zmago Karatseva. Ta v domači Moskvi upravičeno kotira visoko, v svojem uvodnem nastopu pa bo njegov nasprotnik Belorus Gerasimov, kateri na ATP turneji ni še nikoli pokazal kaj omembe vrednega in še vedno pluje na meji Challenger – ATP nivo. Za Karatseva se pričakuje, da bo prenesel formo iz prejšnjih tednov in suvereno odbil vse napade Gerasimova. Igra Karatseva je kot narejena za vse pasti, ki jih pripravlja Gerasimov, saj se Karatsev vedno dobro znajde proti igralcem stila “hard hitter”. Dvojček vreden precej visokega vložka.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Harris zmaga tekmo 1,44 Bet365 13:00
Karatsev zmaga tekmo 1,36 Bet365 15:00
Skupna kvota Vložek Izplačilo
2,01 8/10 +8,08

LISTEK 2

ATP Moskva

Simon – Mcdonald

Analiza: Če bo vse tako kot mora biti, bi to morala biti zelo lahka tekma za Mcdonalda. Slednji je igralec, ki je letos zelo napredoval in iz tedna v teden kaže vse boljše predstave. Na drugi strani so najboljši časi za Simona že prazgodovina. V svoji igri nima orožja, da bi resneje ogrozil Mcdonalda, ki bi s svojo agilnostjo moral biti nevaren prav na vsaki servisni igri Simona. Kvota je tu postavljena precej slabo – Simonov servis je slab, tudi v izmenjavah pa bo težko konkurenčen. V bistvu bo danes za Mcdonalda še ena zelo podobna tekma kot včeraj proti Nishioki, le da tokrat morda še nekoliko lažja. Kakorkoli, pričakujemo zares gladko zmago nizkoraslega Američana. Stavo lahko odigramo na Bet365, natančneje v Bet Builderju.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Mcdonald zmaga tekmo + Mcdonald več kot 3.5 brejkov 1,75 Bet365 7/10 19:00 -7

 

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.

Septembrska statistika
W/L Profit ROI
46/21 (64,8%) +156,71 (484 vloženih enot) +32,37%

Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40