[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 15.9.

Včeraj smo naredili odličen dan in bili 100% uspešni, presegli pa smo tudi mejo 50 enot profita. Ta teden se fokusiramo predvsem na WTA turnir v domačem Portorožu, kjer aktivno spremljamo večino tekem. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 15.9.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 15. 9. 2021)

W/L Profit ROI
19/10 +50,33 29,94%
Vložene enote
210,25

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – sreda, 15.9. 2021.

LISTEK 1

WTA Portorož + WTA Luksemburg
Samsonova – Dodin + Konjuh – Mladenovic

Analiza: Samsonova ima za sabo odlično sezono, v kateri je pokazala velik napredek. Tudi turnir v Luksemburgu je začela prepričljivo, z zmago proti Japonki Doi. Na tej tekmi je pokazala, da lahko pride daleč v žreb in da ohranja formo. Dodin v zadnjem času igra slabo, veliko izpadov v zgodnjih fazah turnirjev, v 1. krogu pa je komaj prilezla čez Rusinjo Zakharovo (228. na WTA) z 2:1. Samsonova bi danes zanjo morala biti prevelik zalogaj.

Ogledali smo si tekmo Konjuh v 1. krogu turnirja v Portorožu, ko je po slabem 1. nizu pripravila preobrat proti Vekić. Po izgubljenem nizu je močno dvignila igro in prikazala česa je sposobna, nenazadnje v letošnji sezoni igra zelo soliden tenis. Njena nasprotnica Mladenović je v 1. krogu celo izgubila niz proti Slovenki Radišič in pravzaprav ni prikazala nič posebnega. Konjuh je v zadnjem času zagotovo boljša in bi danes morala upravičiti vlogo precejšnje favoritinje. Double vreden srednje visokega vložka.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Samsonova zmaga 1.40 bet365 13:30
Konjuh zmaga 1.30 bet365 12:30
Skupna kvota Vložek Izplačilo
1.81 7.5/10 -7.5

LISTEK 2

WTA  Portorož
Riske – Kužmova

Analiza: Včeraj smo si ogledali celotni tekmi obeh današnjih igralk. Kužmovo v bistvu spremljamo že od začetka kvalifikacij, kaže zares odlično igro in tako je tudi včeraj z igrišča pometla Mrdežo. Ima odličen servis, dobro, močno udriha po žogi in ne greši veliko. Očitno ji igrišče v Portorožu zelo leži. Riske je po drugi strani odigrala zares slabo tekmo s Pio Lovrič, veliko neizsiljenih, nerazumljivih napak. Tudi na WTA to leto ni pokazala nič. Stavnice kvoto očitno postavljajo samo glede na rank igralk, kdor pa je do zdaj spremljal igralki v Portorožu ve, da so kvote povsem nerealne in bi jih prej postavili ravno obratno. Kvota 2.75 predstavlja ogromen value in zato stavo vzemamo z visokim vložkom.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Kuzmova zmaga 2.75 Bet365 8/10 14:00 -8

 


* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.


Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40