[IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet – 11.10.

V soboto smo naredili soliden dan s 3 zmagami in 2 porazoma. Kazalo je še na boljši rezultat, pa je zadnjih dveh tekmah na žalost obakrat zmanjkal po en brejk. Turnir v Indian Wellsu se je prevesil v 2.teden, tekme bodo vse bolj zanimive. Tudi tokrat smo preučili stavno ponudbo in pripravili naš stavni nasvet. 

TENISKI STAVNI NASVETI 1024x575 - [IGRAJ Z NAMI] Stavni nasvet - 11.10.

NAŠA STATISTIKA (do dneva 1.10. – 31.10.)

W/L Profit ROI
9/7 +9,59 8,41%
Vložene enote
114

Vse naše pretekle teniške stavne nasvete najdete pod kategorijo IGRAJ Z NAMI —> TUKAJ.

Spodaj navajamo naš stavni nasvet za dan – ponedeljek, 11. 10. 2021.

LISTEK 1

ATP Indian Wells

Karatsev – Šapovalov + Rublev – Paul

Analiza: Zelo zanimiva in izenačena tekma med Rusom Karatsevom in Kanadčanom Šapovalovom. Nihče od igralcev se trenutno ne nahaja v svoji najboljši različici, vseeno pa se zdi, da je danes Karatsev tisti, ki je vsaj za odtenek bližje zmagi. Razlog za to je res slaba ameriška turneja Šapovalova in nekaj gladkih porazov, kjer je razpadlo njegovo glavno orožje – kombinacija servisa in forehanda. Zdi se, da je Kanadčan v velikih težavah, ko je na drugi strani igralec, ki dobro returnira in drži ritem v izmenjavah. In to je v glavnem povod za današnjo stavo, saj Karatsev ustreza opisanemu stilu igralca, ki bi znal povzročiti težave Šapovalovu. Poleg tega je Rus v zadnjih tednih dokazal, da počasi dviguje svojo formo, katera mu je pešala v zadnji polovici leta. V 1.krogu je pometel Carusa in pokazal, da mu igrišče ustreza, kar je super pokazatelj pred današnjo tekmo s Šapovalovom. V “dvojček” dodajamo, da bo Rublev v tekmi z domačinom Paulom brejkal vsaj 3x. Zagotovo je meja prenizka; Paul nima dobrega začetnega udarca, oziroma si z njim ne ustvarja prednosti v točkah. Zna se zgodit, da bomo videli večje število brejkov, kot jih predvidevajo stavnice, ki skupno mejo za brejke postavljajo pri 3,5. Vseeno smo se odločili za stavo na brejke samo za Rubleva, saj je ne glede na vse danes še vedno favorit in bi tekmo moral izvleči v svojo korist, čeprav bi znalo biti kar tesno.

Stava Kvota Stavnica Pričetek
Karatsev osvoji vsaj en niz 1,44 bet365 23:00
Rublev več kot 2,5 brejka v tekmi 1,50 bet365 04:30
Skupna kvota Vložek Izplačilo
2,16 7,5/10 +8,7

LISTEK 2

ATP Indian Wells

Norrie – Bautista-Agut

Analiza: Dvoboj dveh igralcev, ki za vsako točko garata, nimata pa kakšnega res posebnega orožja v svoji igri, tako da veliko data tudi na fizični vzdržljivosti. Kot že večkrat omenjeno, je pri stavah na brejke na turnirju v Indian Wellsu ob postavljenih mejah edino smiselno stavit na “over” (več), predvsem zaradi počasnosti igrišč in visokega odboja. Ko pa se pomerita igralca kova Norrie in Bautista-Agut, ki nimata prav dobrega začetnega udarca, je edina logično staviti na veliko številko brejkov. Tekma bi morala biti precej izenačena, tako da bosta igralca imela dovolj časa, da si izmenjata vsak po nekaj brejkov. Teoretično se to zna zgodit že v dveh nizih.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Več kot 5,5 brejkov v tekmi 1,83 bet365 7,5/10 03:00 +6,23

LISTEK 3

WTA Indian Wells

Kasatkina – Kerber

Analiza: Pomanjklivost obeh igralk tokratnega dvoboja je zagotovo servis. To velja posebno za Kasatkino, ki je veliko nevarnejša na returnu, kot pa na svojem servisu, razumljivo – v višino meri namreč le 170cm. Poudariti moramo, da je igrišče v Indian Wellsu eno najpočasnejših igrišč s trdo podlago, tako da ta podatek naredi servisne igre današnjih igralk še bolj izenačene kot sicer. Medtem ko je bila Kasatkina v 1.krogu prosta, je Kerber dobila tekmo s Siniakovo. Posebej zanimivo je dejstvo, da je bilo na tej tekmi kar 15 brejkov. In nič drugače ne pričakujemo tudi tokrat… Meja 7,5 je zagotovo za brejk ali dva prenizka, edina nevarnost stave pa bi bila popolna dominacija ene izmed igralk in hiter zaključek tekme.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Več kot 7,5 brejkov v tekmi 1,83 bet365 8/10 20:00 +6,64

LISTEK 4

ATP Indian Wells

“Medvedev to win outright” – Medvedev osvoji turnir v Indian Wellsu

Analiza: Maksimalno bomo odigrali na pokoritev konkurence s strani Medvedeva v Indian Wellsu. V 1.krogu je proti Mcdonaldu pokazal, da je ostal v isti formi, kot jo je kazal na letošnjem OP ZDA. Glede na to, da na turnirju v Indian Wellsu ne nastopa Djokovič, je edini resni konkurent Medvedevu v igri za končno zmago le Zverev, pa še to bolj kot ne le na papirju. Poleg tega je vprašanje, če Zverev sploh lahko pride do finala. V zgornjem delu žreba se Medvedevu obeta sprehod skozi park, na papirju konkurent zgornjega dela – Rublev pa ni niti približno na nivoju, da bi ogrozil svojega rojaka. Kvota 2,30 na osvojitev turnirja je vrhunska, saj je Medvedev v tem trenutku nezaustaljiv. Malo v hecu lahko celo rečemo, da ga lahko prej zaustavi poškodba, kot pa nasprotniki. Če bo sezono dokončal v zdajšnjem ritmu, bi zelo znal končati sezono na 1.mestu ATP lestvice. Svoj pohod proti 1.mestu, pa kot rečeno, pričenja v Indian Wellsu. Sami mu ne bi namenili kvote višje od 1,50, tako da nam kvota 2,30 predstavlja velik “value” in stavo vzemamo z maksimalnim vložkom. Finale je v nedeljo.

Stava Kvota Stavnica Vložek Pričetek Izplačilo
Medvedev osvoji turnir v Indian Wellsu 2,30 bet365 10/10 20:00

* – Pri Teniškem svetu ne odgovarjamo za morebitno zgrešeno napoved oz. izgubo vašega denarja. Gre zgolj za stavni nasvet osnovan glede na naše teniško znanje in spremljanje dogajanja v mednarodnem tenisu.

Septembrska statistika
W/L Profit ROI
46/21 (64,8%) +156,71 (484 vloženih enot) +32,37%

Za igranje stav in lažji prikaz rezultatov uporabljamo sistem enot. Enota je denar, ki ga vplačamo iz svojega premoženja, ki ga imamo namenjenega samo za stave (t.i. ‘bankroll’).
1 ENOTA = 0,5 – 1% ‘bankrolla’ (odvisno od želje po tveganju).

Primer: ‘Bankroll’ 1000 €
1 enota (0,5% od celotnega ‘bankrolla’) = 5 €
Vplačilo na stavo z vložkom 8/10 (8 enot) tako pomeni 5×8 = 40

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja