[I FEEL SLOVENIA] Slovenija turistična destinacija in dežela vrhunskih športnikov

Slovenija je zeleno srce sredi Evrope, kjer vsak lahko najde nekaj zase. Težko boste našli tako majhen prostor, ki ponuja tako veliko. Štirje različni svetovi se stapljajo v čudovito simfonijo, ki jo začutite v kulturi, gastronomiji in naravnih čudesih.

2k - [I FEEL SLOVENIA] Slovenija turistična destinacija in dežela vrhunskih športnikov
I Feel Slovenia.

Kamorkoli vas bo v prihodnje vodila pot, povsod boste našli kaj, kar bo vzradostilo vaše srce. Največji slovenski zakladi čakajo na vas. Na kakšen način boste začutili Slovenijo?

Zelena, butična in trajnostna Slovenija je raj za iskalce aktivnih doživetij. Slikovita in razgibana pokrajina ponujata številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, zato ni čudno, da smo Slovenci športni narod. To je dežela vrhunskih športnikov, ki prestavljajo mejnike tudi v svetovnem merilu. Slovi kot odlična organizatorka tekmovanj na najvišjem nivoju in je priljubljena destinacija za športne priprave športnih ekip in reprezentanc. Dobrodošli v deželi, ki diha za šport. V deželi, ki v letu 2022 gosti tudi najboljše odbojkarje sveta.

URADNI SLOVENSKI TURISTIČNI PORTAL | I FEEL SLOVENIA
(kliknite za prevezavo)

Prav tako se bo v Portorožu še drugo leto zapored odvijal tudi teniški turnir Zavarovalnica Sava Portorož, na katerem bodo ob najboljših Slovenkah med drugim nastopile še številne vrhunske igralke v svetovnem merilu. Med njimi gre izpostaviti tudi tri zmagovalke turnirjev za Grand Slam, Jelena Ribakina, Barbora Krejčikova in Emma Raducanu.

Zagotovite si vstopnice za turnir WTA 250 Zavarovalnica Sava Portorož (kliknite za prevezavo)