Glasbeno obarvani teniški turnir doživel tretjo izvedbo!

Rock Tenis #3, 8.10.2022, TC Center, Dragomer (Foto: Tjaša Jankovič)

Na glasbeno obarvanem teniškem turnirju v Dragomerju (igrišča ob TC Centru, športno Društvo Dragomer-Lukovica) se je po lanskoletni nadvse uspešni krstni izvedbi zbralo osem tenisačev, ki so dokazali, da rock glasba in tenis hodita z roko v roki. Na tokrat slabšem obiskanem turnirju (zaradi vremena se je tekmovanje kar trikrat prestavilo) sta blestela Bor Zuljan in Alan Vitezič.

Rock Tenis #3, 8.10.2022, TC Center, Dragomer (Foto: Tjaša Jankovič)

Malokdaj se zgodi, da se rokerji zberejo ne na glasbenem odru, pač na teniškem igrišču. Za pokal so se pomerili Bor Zuljan, Alan Vitezič, Jon Vitezič, Damjan Košir, Gal Jerman, Žiga Drofenik, Tadej Šefer Janc in Matjaž Ravnikar. Igrali so turnir v konkurenci dvojic, sistem šampanjec (kjer se soigralci menjavajo vsak krog), slavila pa sta Bor Zuljan in Alan Vitezič.

Po sproščenem teniškem dnevu na sprva meglen in hladen, nato pa prijeten ter s soncem obsijan jesenski dan je sledilo druženje.

Združili rock glasbo in tenis

Rock‘n’roll in tenis, kaj je še lepšega?! Če zraven dodamo sončno vreme, dobro pijačo in slastno jedačo dobimo popoln športni dan, kjer so rezultati postranskega pomena, saj je tokrat z naskokom še enkrat več zmagala dobra volja. Rokerji so izkoristili priložnost, da se še bolje spoznajo in udarijo še kakšno sproščeno partijo dvojic. Vse to ob poslušanju rock glasbe, kar je bila tudi rdeča nit dogodka, ki so ga podprli športna prodajalna Loparji.si, pokali Linus, picerija Sicialiana ter gostilnica Toscana. Po besedah sodelujočih pa bo dobil svoje nadaljevanje že pomladi naslednje leto.

Za fotografije je poskrbela Tjaša Jankovič.