Federer in Nadal ponovno v objemu?

Rafael Nadal in Roger Federer sta oba potrdila udeležbi na ekshibicijskem tekmovanju Laver Cup, ki ga v sodelovanju s poslovnimi partnerji organizira Roger Federer oziroma njegova agencija TEAM8.

Rafa je skočil v objem Rogerju (Foto: facebook)

Španec se letošnje izvedbe ni udeležil, je pa zato njegovo mesto zavzel Novak Đoković. Srb je zaigral dvojic s Švicarjem, a sta edino skupno tekmo izgubila, sta pa poskrbela za veliko število lepih točk in ikoničnih fotografij. Lepo je videti, da se največji rivali znajdejo na isti strani mreže. 

Že sedaj pa je potrjeno, da se vrača lanskoletni “ljubezenski duo”. Prav neverjetno je bilo gledati, kako se po vsej verjetnosti dva največja vseh časov borita za isti cilj, si pomagata, delita med seboj taktike, predvsem pa se veselita eden za drugega. Rafael Nadal je v tekmi Roger Federer – Nick Kyrgios kar skakal od navdušenja, na koncu pa še skočil v objemu Federerju. Tako zagnan in motiviran je, ko pride do športa. Ni predaje, samo zmaga!

“Kapetan bi si težko želel več, kot da bi ima v isti ekipi Rogerja Federerja in Rafaela Nadala,” je dobro novico pospremil kapetan Evrope Björn Borg.