Ekipa Cokan Tennis Academy z 2. mestom navdušila na evropskem seniors klubskem prvenstvu (FOTO)

Ekipa Cokan Tennis Academy je v Antaliji zaostala le za enim moštvom.

V Antaliji se je konec novembra zaključilo evropsko seniors klubsko prvenstvo, na katerem se je predstavilo tudi pet slovenskih ekip. Z vrhunskim rezultatom je v kategoriji moški 30+ izstopala ekipa Cokan Tennis Academy, katero je en sam tesen poraz stal osvojitve naslova evropskih prvakov.

Ekipa Cokan Tennis Academy je v Antaliji zaostala le za enim moštvom.

Na evropskem seniors klubskem prvenstvu v Antaliji se je v 10 različnih starostnih kategorijah predstavilo 93 klubov. V petih kategorijah je imela svojega predstavnika tudi Slovenija.

Najboljši rezultat je uspel moški ekipi Cokan Tennis Academy, ki je v kategoriji 30+ zasedla odlično 2. mesto. Igralci CTA so v uvodnem dnevu tesno z 2:3 klonili proti kasnejšim evropskim prvakom Genclik Kultur Ve Hizmet Vakfi, nato pa premagali dve turški ekipi, eno s 5:0, drugo s 4:1. Za CTA so na igrišče stopili Tjaš Ramšak, Borut Hribernik, Dejan Cokan, Matjaž Grosman, Aleš Cverlin in Luka Lakner.

Končna uvrstitev vseh slovenskih ekip:

Moški 30+
2. mesto: CTA

Moški 40+
4. mesto: TA Breskvar

Ženske 40+
5. mesto: TK Zsport

Ženske 45+
6. mesto: TK Velenje
8. mesto: TK Vrhnika

Za TA Breskvar so nastopali Klemen Stražar, Jaro Turk, Jaka Ribičič in Luka Ribičič, za TK Zsport Eva Grm, Mateja Zupan Brezovnik, Katarina Pišljar in Karmen Kristan, za TK Velenje Lea Sunarič, Karmen Orter in Damjana Damiš, za TK Vrhnika pa Martina Miholič in Sabina Dolenc.

FOTOGALERIJA