Iščeta se najboljša in najboljši v državi!

Kdo so najboljše rekreativne igralke in igralci ter veteranke in veterani v svojih kategorijah, bomo izvedeli na Rekreativno-veteranskem državnem prvenstvu, ki bo potekalo od 19. do 21. junija 2020, v Tenis klubu Z sport v Ljubljani.

Število nastopajočih je omejeno na 24 igralcev in 16 igralk v vsaki starostni kategoriji v glavnem delu tekmovanja. V moški kategoriji bo organiziranih 5 starostnih kategorij – do 35 let, 35 let +, 45 let +, 55 let+ in 65 let +, v ženski kategorij pa bodo organizirane 3 starostne kategorije – do 40 let, 40 let+ in 60 let +.

Poleg navedenih kategorij, bo na voljo tudi nova, tako imenovana vstopna in enotna starostna kategorija, v moški in ženski kategoriji, ki smo jo poimenovali Tenis Slovenija oziroma TS kategorija in bo letos prvič na voljo, kot dodatna možnost izbire, za vse igralke in igralce, ki še niste nastopili na tekmovanju državne ravni oziroma na tekmovanju pod okriljem Tenis Slovenije.

Razpored tekem po žrebu za moški in ženski glavni del državnega prvenstva bo objavljen v četrtek, 18. junija 2020, po 18. uri, na spletni strani Tenis kluba Z sport.

VSI PRIJAVLJENI V ŽREB ZA JACUZZI IN OGLED ATP FINALS 2021

Da bo vse skupaj še bolj atraktivno in zanimivo, bomo med vsemi prijavljenimi na Rekreativnem in veteranskem državnem prvenstvu, na Players party-ju izžrebali srečneža oziroma srečnici, ki bosta prejela/li glavni nagradi: jacuzzi in vstopnici z letalskimi vozovnicami za ogled ATP Finals 2021!

Prijavnina znaša 20 € na osebo in poravnana letna članarina TS (10 €).
V prijavnino na državnem prvenstvu pa so vključeni:
• welcome drink
• darilo ob prihodu na državno prvenstvo
• uporaba igrišč
• žoge
• kulinarične dobrote ves čas trajanja državnega prvenstva
• pokali in nagrade za najboljše
• udeležba na Players party-ju
• sodelovanje v žrebu za jacuzzi in ogled ATP Finals 2021
• organizacijski stroški za izvedbo Rekreativnega in veteranskega državnega prvenstva
Prijavnino za prvenstvo in morebitno članarino pri TS se poravna na dan tekmovanja v Tenis klubu Zsport.

Prijave in dodatna vprašanja sprejemamo na tel.: 041/388-524 in na tenis.klub@zsport.net, do torka, 16.
junija 2020, do 20. ure.

Veselimo se uspešnih teniških potez in sproščenega druženja.