Znani nagrajenci nagradne igre!

Spletni portal Teniški svet je v času turnirja serije Masters v Parizu v sodelovanju s teniško trgovino Igraj tenis organiziral nagradno igro, ki se je v petek tudi uradno zaključila. Kar nekaj kandidatov je na vprašanje odgovorilo povsem pravilno, privlačne nagrade pa bomo razdelili kar trem.

Spraševali smo vas, kdo mislite, da se bo uvrstil v polfinale zadnjega turnirja serije Masters v letošnji sezoni. Z odličnimi igrami so si na koncu mesto med najboljšimi štirimi priigrali Karen Khachanov, Dominic Thiem, Novak Đoković in Roger Federer. Nekateri kandidati so pametno počakali do zadnjega trenutka, ko so bili znani vsi četrtfinalisti in imeli tako precej več možnosti za pravilno napoved. Žreb je osrečil naslednje kandidate:

Glavna nagrada – teniška torba Head: Peter Gradišar
2. nagrada – teniški nahrbtnik: Uroš Kotnik
3. nagrada – teniška žoga za podpise: Maj Mišjak

Zmagovalce nagradne igre naprošamo, da nas za prevzem nagrade kontaktirajo preko zasebnega sporočila na naši uradni Facebook strani (klikni za prevezavo). Zmagovalcem čestitke za pravilno napoved, preostalim sodelujočim pa hvala za sodelovanje in več sreče prihodnjič.