Vabilo na državno prvenstvo posamezno in dvojice

Vabimo vas na Seniors državno prvenstvo posameznikov in dvojic, ki bo potekalo na Tenis klubu Zsport, Nove Fužine 27, 1000 Ljubljana, in sicer od 4. do 6. novembra 2022.

Odločitev o organizaciji turnirja v obeh kategorijah (posamezno in dvojice) je bila sprejeta na podlagi želje, da bi v enem terminu uspeli omogočiti možnosti izbire igralkam in igralcem za igranje na turnirju. Seveda pa se lahko igralke in igralci prijavijo na turnir v obe kategoriji (posamezno in dvojice). Zaradi večjega števila tekem bo turnir v moških starostnih kategorijah posamezno potekal na 10 let, od 20. leta starosti naprej, v ženski kategoriji posamezno in v ženski ter moški kategoriji dvojic pa bo turnir potekal v dveh starostnih kategorijah, do 50 let in od 50 let naprej. Turnir pa bo imel s strani Tenis Slovenije tudi status Državnega prvenstva, zmage na turnirju pa bodo nagrejene tudi s točkami ITF (International Tennis Fedaration) in bodo veljale tudi za ITF svetovno teniško lestvico.

Na turnirju bomo za prijetno vzdušje pripravili kulinarične dobrote in ekskluzivna darila, ki jih bodo igralke in igralci prejeli ob prihodu na turnir. V času trajanja sobotnih tekem pa bomo med vsemi prijavljenimi rekreativnimi igralkami in igralci izžrebali privlačne in atraktivne nagrade. Cilj turnirja je, da zadovoljstvo ne bo samo dobljena tekma, srečanje ali morda pokal, ampak, da bo to za vse udeleženke-ce turnirja tudi športno družaben dogodek, ki nam bo vsem ostal v najlepšem spominu.

Prijavnina za udeležbo na turnirju, ki poleg udeležbe na prvenstvu vključuje tudi kulinarične dobrote ves čas trajanja turnirja, je 30 eurov na osebo za eno kategorijo in 40 eurov na osebo za dve prijavljeni kategoriji (posamezno in dvojice) in se mora poravnati prek portala WTN (World Tennis Number). Za vse, ki vam bo potek prijave preko WTN-ja predstavljal dodatni izziv pa bomo imeli v Klubu zadnji dan prijav, v sredo 2. novembra, od 12. do 17. ure, organizirano podporo s strani Tenis Slovenije, za ureditev elektronske prijave na turnir. Upamo, da se boste na turnirju srečale igralke in igralci tenisa iz vseh slovenskih regij.

Vabljeni vsi na igranje, druženje in zabavo!

Državno prvenstvo posameznikov in dvojic Seniors 2022 – Program in pravila

Vir: Tenis Slovenija