U8-11: Uspešen vikend je za najmlajšimi teniškimi igralci in igralkami

Na TK Celje se je zaključil vikend tekmovanj z najmlajšimi teniškimi igralci in igralkami. Pomerili so se v različnih kategorijah, round robin v mini in midi tenisu ter glavni del ter do 10. in 11. leta starosti. 

Uspešen vikend je za najmlajšimi teniškimi igralci in igralkami.

V kategoriji mini tenis round robin so se deklice pomerile v dveh  skupinah. V prvi skupini je največ zmag dosegla Alisa Delina (BR-MB), drugi skupini pa Lina Višnič Mlakar (BR-MB). Pri dečki so se prav tako pomerili v dveh skupinah, v prvi skupini je dve zmagi dosegel Tine Čeh (CTA), v drugi skupini pa Anže Hribar (MAJA). V glavnem delu pa izmed vseh tekmovalk najboljše odigrala Nola Jevdenič (BR-MB), pri dečkih pa Tine Čeh (CTA).

V round robin midi tenisu so dečki igrali v treh skupinah. Največ so pokazali Benjamin Peroša (LUKAKP), Jure Hribar (MAJA), Anže Žabjek (TK-AB). Pri deklicah je največ pokazala Mila Može (MAJA) v skupini A, v skupini B je največ zmag dosegla Varisa Cokan (CTA). V skupini C in D sta največ pokazali Mila Mlica Djurić (LUKAKP) in Tjaša Stražar (MAJA). V glavnem delu se je do zmage prebil Benjamin Peroša (LUKAKP), pri deklicah pa Mila Može (MAJA).

Pri dečkih do 10. leta je zmago slavil Jure Hribar (MAJA). Pri deklicah je najboljše odigrala Mila Može (MAJA).

V kategoriji do 11. leta starosti je pri dečkih največ pokazal Val Šketako (ASLIT), pri deklicah pa Naja Arsič (LUKAKP).

Povezava do vseh rezultatov

GALERIJA