Roger se je domov odpeljal kar sam

Roger Federer je to povedal že večkrat; ko ima priložnost se najraje do teniškega igrišča zapelje kar sam s svojim avtomobilom. Teh mu ne manjka, saj jih dobi tudi od sponzorjev. Tako je bilo na primer v Stuttgartu, kjer je za zmago prejel sponzorski avto znamke Mercedes.

Nedelja je bil dober dan za Rogerja Federerja, ki je svoje veselje delil z njegovimi oboževalci na twitterju. Švicar se je v Zurich zapeljal kar sam z avtom, ki ga je dobil nekaj ur pred tem.  In vse skupaj je opravil kot “Fedex” pošiljka – hitro in še pred nogometnim spopadom med Švico in Brazilijo. “Prispel sem domov še pravočasno, da sem lahko gledal tekmo,” je zapisal.

“Ponekod v Nemčiji sploh ni hitrostnih omejitev.” Seveda se je šalil, ampak kot kaže je bil Federer v dobrem razpoloženju. “Naslednjih 48 ur bo hektičnih. Po tem, ko se bom v Švico odpeljal kar sam, da bom lahko gledal tekmo, bom nato naslednji dan odletel v Halle. Verjetno bom prvo tekmo igral v torek. Ključno je, da pridem čez prve kroge. Tukaj sem vedno igral odlično. To je dober občutek, da se zavedaš tega. Ta teden sem se na igrišču počutil odlično, kar je zelo spodbudno.”