Rafael Nadal izpolnil teniške sanje mlademu pobiralcu žog

Desetkratni šampion je po zmagi nad Richardom Gasquetom izpolnil sanje mlademu pobiralcu žog. V intervjuju z Marion Bartoli ga je Francozinja prosila, če bi lahko odigral nekaj žogic z njegovim največjim oboževalcem, Rafa pa je seveda privolil.

Kakšen dan za mladega tenisača, ki je pred celotnim stadionom stopil na igrišče z velikim Rafaelom Nadalom. Ta mu je posodil celo enega izmed svojih loparjev, nato pa sta odigrala nekaj točk.

Rafael Nadal je ravno dosegel še 16. zmago proti francoskemu mušketirju Richardu Gasquetu in to na kakšen način! Španec je bil v nepremagljivi formi, nato pa je zbrane na glavnem stadionu zabaval še s partijo proti pobiralcu žog. Ta je bil razumljivo zelo nervozen, a je vseeno čez mrežo spravil kar nekaj lepih udarcev. “Bil je dober občutek. Lepo je, kadar imaš priložnost igrati proti nekomu, ki te gleda po televiziji. Bil sem že v takšni situaciji, ko sem si želel kot otrok igrati proti profesionalnim tenisačem. Bil sem star kakih 11, 12 let. Predstavljam si, da mu bo to še dolgo ostalo v spominu.