Obvestilo: Ureditev baze osebnih podatkov članov Tenis Slovenije

Tenis Slovenija logo

Spoštovani člani in članice, trenerji ter predstavniki klubov članov Tenis Slovenije.

V želji popolne ureditve baze osebnih podatkov članov Tenis Slovenije (TS), ki se nahaja v sistemu Tzsinfosys, bomo v pisarni TS z vašo pomočjo v prihodnjih tednih izvajali pregled točnosti le teh. Doslednost podatkov prav tako zahteva Olimpijski komite Slovenije (OKS), saj ste vsi, ki ste vsaj enkrat igrali na turnirju TS, zabeleženi v evidenci registriranih športnikov OKS, kar je posebna čast za vsakega športnika.

Skupaj z OKS-om pa opažamo, da so v bazi netočnosti, kar pomeni, da vas na OKS ne morejo vpisati v evidenco registriranih športnikov Slovenije. To lahko povzroči nezmožnost uveljavljanja statusa športnika, štipendije ali kaj drugega, matični klub in trenerji, pa bodo lahko prikrajšani pri aktivnostih na občinski ravni, kar seveda ni nikomur v interesu.

Zavedamo se, da pošiljanja osebnih podatkov od vas ne smemo zahtevati, pa vendar bi vas prosili, da za skupno dobro pomagate pri ažuriranju vaših podatkov. Če se za preverjanje točnosti podatkov samovoljno odločite, se lahko osebno ali vaš zakoniti zastopnik, oglasite v pisarni TS in zgolj pokažete tekmovalčev osebni dokument. Druga opcija pa je, da fotografirate obe strani osebne izkaznice ali potnega lista in nam fotografiji pošljete na elektronski naslov info@tenis-slovenija.si. Od vseh članov TS želimo preveriti naslednje podatke: ime, priimek, EMŠO, naslov, hišna številka, poštna številka, državljanstvo, spol, datum in kraj rojstva. Pisarna TS vam pri tem zagotavlja, da bo prejete dokumente takoj po pregledu podatkov za vedno uničila. Ničesar ne bo uporabila v kakšne druge namene, kot le za preverjanje točnosti že prijavljenih osebnih podatkov v bazi Tzsinfosys.

Ker se je pričelo obdobje obdarovanj, bomo med vsemi, ki boste do 15. januarja 2023 izvedli zgoraj navedeno, izžrebali tri nagrajence. Srečneži boste prejeli »Tengo darilne bone« v vrednosti 50 evrov.

Vir: Tenis Slovenija