Liga U18: TK Center Court rahlo boljši od TK Spin Medvode, v polfinale še TD Slovan

TK Center Court bo v polfinalu izzval ekipo TK Triglav Kranj.

Z dvema četrtfinalnima obračunoma se je v petek začelo Petrol ligaško tekmovanje v starostni kategoriji U18. V polfinale, kamor sta neposredno že uvrščena TK Triglav Kranj in ŽTK Maribor, se je uspelo prebiti še ekipama TK Center Court in TD Slovan. 

TK Center Court bo v polfinalu izzval ekipo TK Triglav Kranj.

Naslov iz lanske sezone branijo igralci in igralke ŽTK Maribor, ki se bodo v polfinalu v gosteh pomerili proti TD Slovan. Kodeljevčani so bili na Obali v četrtfinalnem obračunu s 5:2 v zmagah boljši od TK Luka Koper. Po točko so za TD Slovan prispevali Nal Rot, Boris Barjaktarević, Luka Bogunović, Karolina Semenič in dvojica Barjaktarević B./Stražar H., medtem ko sta bila pri Koprčanih uspešna Julija Bogatin in naveza Borlini B./Bogatin J.

V drugem polfinalu se bosta za finalno vstopnico pomerila TK Triglav Kranj in TK Center Court. Prednost domačega igrišča bodo imeli Ljubljančani, ki so v četrtfinalu s 4:3 v zmagah ugnali TK Spin Medvode. Pri TK Center Court so bili uspešni Matic Hribar, Mia Sara Ribnikar, Špela Sedej ter dvojica Hribar M./Kadak Ocvirk K., pri Medvodčanih pa sta bila uspešna Ažbe Jarc, Miha Bajželj v posamični konkurenci ter Jarc A./Justin E. v dvojicah.

Petrol ligaško tekmovanje U18

Četrtfinale, 24.2.
TK Triglav Kranj : prosto
TK Center Court : TK Spin Medvode 4:3
TK Luka Koper : TD Slovan 2:5
ŽTK Maribor : prosto

Polfinale, 25.2.
TK Center Court : TK Triglav Kranj
TD Slovan : ŽTK Maribor

V finalu, ki bo na sporedu v nedeljo, bo imela prednost domačega igrišča višje rangirana ekipa.

VSI REZULTATI in FOTOGALERIJA