Liga U18: TK Center Court po pravi drami boljši še od TK Triglav Kranj; za naslov proti ŽTK Maribor

TK Center Court boljši še od TK Triglav Kranj.

V soboto se je z obema polfinalnima dvobojema nadaljevalo Petrol ligaško ekipno tekmovanje igralcev in igralk do 18. leta starosti. Nedeljsko finalno vstopnico si je uspelo priigrati branilcem naslova, ekipi ŽTK Maribor, ter po pravi drami tudi zasedbi TK Center Court. 

TK Center Court boljši še od TK Triglav Kranj.

Preberite tudi:
Liga U18: TK Center Court rahlo boljši od TK Spin Medvode, v polfinale še TD Slovan

Ljubljanski zasedbi se je tako proti Kranjčanom uspelo oddolžiti za tesen poraz v polfinalu lanskega ligaškega tekmovanja, ko sta si ekipi nasproti stali še v starosti kategoriji U16. Takrat so se napredovanja s 4:3 v zmagah veselili igralci TK Triglav Kranj, tokrat so z identičnim rezultatom v finale napredovali igralci TK Center Court.

Točke za TK Center Court so prispevali Matic Hribar, Naja Kajzer in Kaja Kadak Ocvirk v posamični konkurenci, zadnjo in odločilno točko pa sta skupaj prispevala Hribar in Kadak Ocvirkova, ki sta bila s 4:6, 6:2 in 11:9 boljša od dvojie Luka Videnović/Lara Flerin. Pri Kranjčanih sta v posamični konkurenci točki prispevala Max Stollecker in Luka Videnović, v dvojicah še Stollecker v paru s Piko Doberlet.

Igralci TK Center Court bodo v finalu poizkušali presenetiti branilce naslova, igralce in igralke ŽTK Maribor. Štajerci so bili v polfinalu prepričljivo s 6:1 v zmagah boljši od moštva TD Slovan. Edino točko za Kodeljevčane je prispevala Zala Vnuk, pri Mariborčanih so bili uspešni Rocco Bukovec, Paolo in Carlo Angeli, Beti Butina Jazbec ter v dvojicah še navezi Angeli C./Butina Jazbec B. ter Lugarič L./Pernat M.

Nedeljski finale na igriščih ŽTK Maribor se bo začel ob 12. uri.

Petrol ligaško tekmovanje U18

Četrtfinale, 24.2.
TK Triglav Kranj : prosto
TK Center Court : TK Spin Medvode 4:3
TK Luka Koper : TD Slovan 2:5
ŽTK Maribor : prosto

Polfinale, 25.2.
TK Center Court : TK Triglav Kranj 4:3
TD Slovan : ŽTK Maribor 1:6

Finale, 26.2:
ŽTK Maribor : TK Center Court (12.00)

VSI REZULTATI in FOTOGALERIJA