Kyrgios zabrusil Hrvatu: “Imaš kamne namesto možganov?!”

Avstralski tenisač Nick Kyrgios se je ponovno lotil Borne Čorića, ta pa komentira, da mu ni mar za njegove besede.

Nick Kyrigos (Foto: ATP)

Vse se je začelo, ko je Kyrgios kritiziral igralce, ki niso upoštevali varnostnih predpisov na Adria turneji. Kasneje so zboleli tako Čorić kot Grigor Dimitrov in Novak Đoković. “To je pač on,” je odgovoril Čorić. “Nimam druge razlage. Prebral sem, kar je rekel, ampak on je rad general šele po bitki. Če bi nekdo drug pisal, bi še razumel, toda ne Kyrgios. Nekako ni realistično, ampak v redu, to je njegov slog, tako deluje. Nimam problema s tem, niti me ni prizadelo na osebni ravni. Zverev ni naredil prave stvari, ampak ne vidim nič dobrega v tem, da izpostavljaš tenisače. Sam ne bi storil tega, ampak še enkrat – to je Kyrgios.”

Kyrgios je ponovno uporavil svoje orožje – twitter. “Mora ti biti mar. Imaš kamen namesto možganov? Še enkrat, lahko se postaviš v bran svojim kolegom, ampak vse kar hočem je, da so odgovorni za svoja dejanja. Nisem mislil nadlegovati. To so le tenisači, niso nič posebnega. Tako kot sem si mislil, intelektualna raven Čorića=0.” 

In še naprej: “Si prebral, Borna, kako se je počutil Dimitrov tudi po tem, ko je bil testiran negativno? Ali je to preveč za sprocesirati za tvoje možgane?!”