Kyrgios: “Tvoja kapa je smešna. Zakaj jo nosiš, če ni sonca?”

Kyrgios se ni znal zdržati niti v Queensu. (Foto: Google)

Kyrgios se ni znal zdržati niti v Queensu. (Foto: Google)

Avstralec Nick Kyrgios je uspešno preskočil prvo oviro na turnirju serije ATP 500 v Queensu, a tudi tokrat mu ni uspelo srečanja zaključiti brez opozorila. Tokrat se je Avstralec “spravil” kar na glavnega sodnika. 

Kyrgios se ni znal zdržati niti v Queensu. (Foto: Twitter)
Kyrgios se ni znal zdržati niti v Queensu. (Foto: Twitter)

S 7:6(4) in 6:3 je Nick Kyrgios v 1. krogu premagal srečnega poraženca Roberta Carballes Baeno, ki je v glavni del turnirja prišel namesto Adriana Mannarinoja, ki je nastop v Londonu odpovedal.

Naloga Avstralca proti Špancu ni bila lahka, 24-letnega tenisača pa je znova motilo veliko stvari. Med drugim se je obregnil tudi ob izgled glavnega sodnika Fergusa Murphyja, ko je slednji po mnenju tenisača napačno ocenil eno izmed žogic. “Ali me zaj*avaš? Ta servis je bil v avtu,” je dejal Kyrgios in dopolnil: “Tvoja kapa je smešna, zakaj jo nosiš? Saj sploh ni sonca.

Zdaj proti mlademu Kanadčanu

Kyrgios tudi tokrat ni uspel dvoboja dokončati brez, da bi prejel vsaj eno opozorilo. Na papirju težje delo ga čaka v 2. krogu, saj mu bo nasproti stal Felix Auger-Aliassime, ki je odlično formo na travi potrdil že v preteklem tednu, ko se je v Stuttgartu prebil vse do finala.