[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 11.3. – 14.3.

Jošt Plestenjak je glavni adut domačega kluba na Telemach OP Ljubljane. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

V drugem marčevskem vikendu se bodo prvič po skoraj mesecu dni znova predstavili najmlajši slovenski teniški upi, ki bodo loparje vihteli na igriščih TK Max Ljubljana in TK Zsport. Na delu bodo tudi igralci do 14. leta starosti in tekmovalci v članski kategoriji. 

Jošt Plestenjak je glavni adut domačega kluba na Telemach OP Ljubljane. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Člansko Telemach odprto prvenstvo Ljubljane bo potekalo na igriščih TD Slovan. Na turnirju z nagradnim skladom 2.000€ v moški konkurenci vloga 1. nosilca pripada Lunu Obrulu (ŽTKMB), sledijo mu Marko Novak (OTOČE), Jošt Plestenjak (SL-LJ), Job Japelj (TKMED) in Maks Meh (BENČ), pri ženskah pa je najvišje postavljena igralka Meta Marenk (TR-KR). Edina predstavnica domačega kluba bo Zara Muhič, takoj za Marenkovo pa so Brina Šulin (RADOM), Pia Marija Rebec (TC-LJ), Ana Lanišek (DOMŽA) in Nika Završki (ŠD_LTA).

Žrebna lista – OP Ljubljane (TD Slovan) – člani
Žrebna lista – OP Ljubljane (TD Slovan) – članice

Znan je že tudi koledar za poletno sezono 2023. Najdete ga lahko TUKAJ

V Ljubljani, in sicer na igriščih TA Breskvar, se bodo v naslednjih dneh potili tudi igralci do 14. leta starosti. Med glavne favorite za končno zmago sodijo Aljaž Štor (CTA), Matija Kozjak (TK-CC) in Sergej Videnovič (TR-KR), večkrat so nase že opozorili tudi Peter Škundrič (ŽTKMB), Stefan Đokić (SL-LJ), Liam Lalič (ŽTKMB) in še nekateri preostali igralci. Deklice bodo loparje vihtele na Koroškem, kjer vloga 1. nosilke pripada Veritsi Yanevi (BREŽI), sledijo pa ji Karolina Semenič (SL-LJ), Sara Kovačević (MAJA), Laura Basailović (OL-LJ) in predstavnica domačega kluba Nika Štor (RAVNE).

Žrebna lista – BTC OP Ljubljane (TA Breskvar) – dečki U14
Žrebna lista – BTC OP Raven (TK Ravne) – deklice U14