[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih tekmovanj: 7. 3.- 13. 3.

Trenutno ekipe do 18. leta igrajo na igriščih po Sloveniji, v četrtek se bodo pomerile v polfinalu, v petek bo sledil finale. Čez vikend pa sledita dve odprti prvenstvi, prvo za najmlajše igralce, drugo za igralce in igralke do 14. leta. 

Mark Pavčič bo nastopil na OP v Kranju za igralce do 14. leta.

Na odprtem prvenstvu, ki bo potekalo od sobote, 9. marca, do nedelje 10. marca, v Mariboru, na igriščih TK Branik, se bodo pomerili najmlajši igralci in igralke, od 8 do 11. leta.

Na odprtem prvenstvu, ki bo potekalo od sobote, 9. marca, do ponedeljka, 11. marca, se bodo pomerili dečki in deklice do 14. leta. Deklice bodo igrale na igriščih TC Ljubljana. Trenutno je prijavljenih 56 tekmovalk. Najvišje so uvrščene Sofia Bevc (TC-LJ), Tinkara Novak (TKMED) in Ruby Razingar (ŠDTŠR). Dečki se bodo pomerili v kategoriji A in B. V kategoriji A bodo dvoboje odigrali na igriščih TK Triglav Kranj. Na lestvici najvišja zasedajo Matija Kozjak (TK-CC), Stefan Djokić (SL-LJ) in Mark Pavčič (TKMED). Dečki v kategoriji B se bodo pomerili v Ljubljani, na igriščih Max Club Ljubljana. Gašper Suhadolc (TABRE), Tjan Plahuta (ŽTKMB) in Luka Boh (MAXLJ) so najvišje postavljeni igralci, prijavljenih pa je 30 igralcev. Žreb za kvalifikacije bo opravljen v četrtek, 7. marca, ob 10. uri.