Klepačeva v Indian Wellsu obstala že pri 1. oviri

Dvojica "KleMar" poražena. (Foto: zimbio.com)

Dvojica "KleMar" poražena. (Foto: zimbio.com)

V Indian Wellsu so dekleta že pričela z nastopanjem na turnirju serije WTA Premier. V konkurenci dvojic sta že v 1. krogu izpadli Andreja Klepač in Maria Jose Martinez Sanchez, ki sta morali priznati premoč ameriški dvojici Christian K./Muhammad A. 

Dvojica "KleMar" poražena. (Foto: zimbio.com)
Dvojica “KleMar” poražena. (Foto: zimbio.com)

V glavnem delu turnirja serije WTA Premier v Indian Wellsu se je kot prva od Slovenk predstavila Andreja Klepač, ki pa je z nastopi v Kaliforniji že zaključila. Tretjič v letošnji sezoni je Koprčanka združila moči s Španko Mario Jose Martinez Sanchez, s katero v zadnjih sezonah beleži odlične rezultate, a tokrat je bilo vsega konec že po prvem krogu.

Slovensko-španska naveza je s 4:6 in 3:6 klonila proti Američankama Kaityln Christian in Asii Muhammad. Dvojici sta se med seboj pomerili že na Odprtem prvenstvu Avstralije, kjer sta bili s 6:2 in 6:2 prepričljivo boljši Andreja in Maria Jose.

Na turnirju v konkurenci dvojic bosta nastopili tudi Dalila Jakupović z Irino Khromachevo in Katarina Srebotnik z Raquel Atawo. Obe šele v noči iz petka na soboto.

WTA Premier BNP Paribas Open, Indian Wells (Zda, $9,035,428, trda podlaga, zunaj), dvojice (Ž), 1. krog
Klepač A./Martinez Sanchez M. J. – Christian K./Muhammad A. 4:6, 3:6
Jakupović D./Khromacheva I. – Groenefeld A./Hradecka L. [8.3., ura še ni znana]
Kato M./Ninomiya M. – Atawo R./Srebotnik K. [8.3., ura še ni znana]