Juan Martin Del Potro zaskrbljen zaradi kolena

Juan Martin del Potro (Foto: ATP)

Juan Martin del Potro je komajda premagal Yoshihita Nishioko, trenutno pa že igra proti Jordanu Thompsonu in mu kaže odlično, ampak Argentinec je vseeno zaskrbljen glede kolena.

Juan Martin del Potro (Foto: ATP)

Juan Martin del Potro je na Odprtem prvenstvu Francije uspešno premagal še drugo oviro, a proti Japoncu Yoshihitu Nishioki tekom prvega niza staknil poškodbo, ki sprva še zdaleč ni izgledala nedolžno. Argentinski velikan je tretjič v karieri bil prisiljen igrati 5. niz na Roland Garrosu, prvič pa mu ga je uspelo tudi dobiti. Vseeno ostaja dvom o njegovi fizični pripravljenosti.

“Težka tekma je bila, zagotovo. Yoshihito je zelo hiter in soliden z osnovne črte. Igrala sva štiri ure. Dolge točke sva imela. Igral sem le malce bolje od njega. Na neki točki mi je spodrsnilo in ustrašil sem se, ampak mislim, da bo v redu. Izgubil sem ravnotežje na začetku tekme, nato pa sem začutil bolečino v kolku in v kolenu. Po takšni poškodbi, kot sem jo imel, ni lahko pri takem zdrsu. Ampak ostal sem zbran in imam en dan počitka. Bomo videli, kako se bom počutil,” je takrat povedal Argentinec.