John Isner razkril svojo največjo investicijo

John Isner je pred kratkim zabeležil uspeh kariere in Američanu se lahko le smehlja. Po novem je zmagovalec Masters turnirja, kar je hvalevreden dosežek. V finalu Miamija je premagal Alexandra Zvereva, na novinarski konferenci pa je razkril svojo največjo investicijo.

John Isner dokazuje, da srečno privatno življenje vpliva na profesionalno športno kariero (Foto: Zimbio.com)

Kaj je največja skrivnost šampiona John Isnerja? Američan je povedal, da kiropraktik Clint Cordial, ki z njim potuje že od leta 2012. “To je najboljša investicija, ki sem jo naredil v karieri. Investiral sem v svoje telo, da ostanem zdrav. Ne morem stati na igrišču, tekmovati in dati vse od sebe, če nisem fizično pripravljen. Zelo sem previden, kako se prehranjujem. Da pazim nase. Dvigam uteži, kar je zame zelo pomembno, da ostanem močan, še posebno v spodnjem delu telesa.”

Novopečeni 9. igralec sveta je po Miamiju igral Davisov pokal in sedaj v Houstonu, na njegovem prvem peščenem turnirju sezone. “Če je sonce, potem je pesek zares hiter. Žogice skačejo visoko, kar je kot nalašč zame. Želim si, da je hitro igrišče za moj servis, ampak da se žogice odbijajo visoko za ostale udarce.”

Isner je prav tako pohvalil svojo ženo Madison McKinley, s katero se je poročil lanskoletnega decembra. “Trenutno je v mojem življenju kar nekaj stvari, ki so pomembnejše in večje od tenisa. Tenis mi je priskrbel čudovito življenje zadnjih 11 let. Šport igram za preživetje, da zaslužim. Ukvarjam se z nečim, kar obožujem, torej sem srečen človek, ampak to ni najpomembnejše v mojem življenju.”