DP U12: Vseh osem nosilcev napredovalo v 2. kolo, deklice na igrišče v torek

Na igriščih ŽTK Maribor se je začelo zimsko državno prvenstvo za igralce in igralke do 12. leta starosti. Že v 1. kolu so dečki pokazali veliko teniškega znanja, vsem osmim postavljenim igralcem pa je uspelo napredovati v 2. kolo. Deklice se bodo prvič preizkusile v torek. 

Erik Meolic - DP U12: Vseh osem nosilcev napredovalo v 2. kolo, deklice na igrišče v torek
Erik Meolic je na igriščih ŽTK Maribor začel z zmago.

V 1. kolu zimskega državnega prvenstva so zelo prepričljivo delovali Aleksej Mulej (MAJA), Val Hriberšek (ŽTKMB), Erik Meolic (MAJA), Aleks Sisan Grošelj (TKNET), Mark Lalič (ŽTKMB), Jaka Brolih (BR-MB), Mark Škundrić (ŽTKMB), bolj pa sta se od nosilcev za zmago in napredovanje morala potruditi 2. nosilec turnirja Mark Pavčič (TKMED) in 6. nosilec Luka Požonec (TK-CC). Oba sta odpor nasprotnika strla v odločilnem tretjem nizu.

Pri deklicah, ki z nastopi začenjajo v torek, vloga 1. nosilke turnirja pripada Brini Milovanović Stamejčič (TKMED), 2. nosilka je Hana Peterlin Pahor (BENČ).

Torkov razpored

torek - DP U12: Vseh osem nosilcev napredovalo v 2. kolo, deklice na igrišče v torek

Zimsko državno prvenstvo U12
(ŽTK Maribor, tepih, dvorana)

DEČKI
Vsi rezultati

DEKLICE
Vsi rezultati

decki12 - DP U12: Vseh osem nosilcev napredovalo v 2. kolo, deklice na igrišče v torek deklice u12 - DP U12: Vseh osem nosilcev napredovalo v 2. kolo, deklice na igrišče v torek