Andy Murray ob povratku dobil najtežjega nasprotnika!

Vrača se Andy Murray, začetek pa ne bo lahek. Škot je za nasprotnika v prvem krogu Queen’s Cluba dobil Nicka Kyrgiosa, ki je trenutno v zelo dobri formi. Avstralec je v Stuttgartu skorajda porazil Rogerja Federerja. Težak žreb za povratnika.

Vrača se Andy Murray (Foto: Tennisworldusa.com)

Andy je intervjuju razložil, zakaj se je odločil nastopiti v Londonu. “Zadnjih nekaj tednov pridno treniram in vsak dan sem močnejši. Kakšen teden nazaj sem začel igrati na nize, tako da sem trenutno odigral kakih osem nizov. In hotel sem videti, kako se bom počutil dan kasneje. Vse je bilo pozitivno, zato sem se odločil, da poskusim.”

Murray je vzhičen nad tem, da bo imel priložnost zaigrati pred domačimi gledalci. “Veliko pa je dvomov, kar je nekaj običajnega, ko si odsoten toliko časa. Po poškodbi nikoli ne veš, če boš pripravljen. Kyrgios pa je vedno težak nasprotnik. Imam izjemen servis in je zelo talentiran. Predvsem pa je nepredvidljiv.”

Njegov nasprotnik Nick Kyrgios po porazu v Stuttgartu ni spregovoril za novinarje, a je vseeno izrazil svoje občutke preko twitterja. “Spet nekaj težkih podaljšanih iger včeraj, še en odličen dan in čestitke Rogerju za 1. mesto na ATP lestvici.”