Alexander Zverev ublažil bolečino in zmagal vsaj v dvojicah

Po tem ko je izgubil v finalu enojic proti Nicku Kyrgiosu, se je Alexander Zverev še enkrat podal na centralni stadion, kjer je v dvojicah zaigral skupaj s svojim starejšim bratom Mischo. Tam pa je imel več sreče in z bratom sta postala šampiona v Acapulcu. 

Ni pa se začelo vse po načrtih. Prvi niz sta izgubil, drugega pa dobila komajda po podaljšani igri. Šele v zlatem tajbrejku do deset točk sta bila boljša Nemca. 2:6, 7:6 in 10-5 torej za nemško navezo proti Austinu Krajičeku in Artemu Sitaku. Tekma je trajala 90 minut.

Nepostavljena Nemca sta bila v hudih težavah, saj sta tudi v drugem nizu reševala pomembne brejk priložnosti, preden sta zmogla dobiti niz po podaljšani igri. To je njun drugi naslov, ki sta ga osvojila skupaj, čeprav sta nastopila že v sedmem finalu.  Mischa je osvojil 4 ATP pokale v konkurenci dvojic, kar pomeni, da mu jih je kar polovico priigral tudi mlajši brat, sicer ne preveč dober igralec dvojic, ampak očitno naveza deluje. Razdelila si bosta 115 tisoč dolarjev nagrade.